Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/2

Τα animal prints ανήκουν χωρίς καμία αμφιβολία στα μοτίβα που είτε αγαπιούνται αμέσως από τις γυναίκες, είτε τα αντιπαθούν και μάλιστα από την πρώτη ματιά. Ναι, αρκετές θεωρούν πως είναι extreme και δεν μπορούν να το υποστηρίξουν με αποτέλεσμα να μην έχουν κανένα ρούχο ή αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα τους. Άλλες πάλι ενδίδουν σε υπερβολές και συνδυάζουν τα animal prints με animal prints. Το σωστό όμως είναι να επιλέξετε ένα και να κρατήσετε το υπόλοιπο σύνολό σας σε μια ισορροπία.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας

για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μαύρο T-shirt με λαιμόκοψη choker, skinny παντελόνι με animal print και μαύρη φαρδιά δερμάτινη ζώνη με χρυσά τρουκς.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την Folli Follie -για το shooting του look of the day η Φαίη μας πόζαρε με biker jacket BSB.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια με φυσικές και ζεστές αποχρώσεις από την παλέτα Love you so mochi, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Shy girl της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5-9/02

Keywords
Τυχαία Θέματα