Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/2

Το λευκό είναι το πιο chic χρώμα, τόσο για το Καλοκαίρι, όσο και για τον Χειμώνα. Είναι απλά τέλειο, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί πραγματικά με όλα σχεδόν τα αξεσουάρ σας. Το μικρό λευκό φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα γιατί αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την πιο ωραία και καλόγουστη λύση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο

εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό εφαρμοστό μίνι φόρεμα από την εταιρεία Zini. Ρομαντικό και σέξυ ταυτόχρονα, με λεπτομέρειες από δαντέλα και τούλι, μακρυμάνικο, με κούμπωμα μπροστά που καταλήγει σε γιακά Μάο και μαύρη ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες γόβες, μυτερές και ψηλοτάκουνες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Blow της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Telling Glow Extra Dimension Blush της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα ατημέλητο messy bun που, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τα λευκά φορέματα είναι από τις Νο 1 επιλογές των αγαπημένων μας celebrities που λατρεύουμε για το στυλ τους και που οι εμφανίσεις τους γίνονται πάντα σημείο αναφοράς όλων των fashionistas. Ακριβώς όπως είναι και η Kim Kardashian.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχει φορέσει κατά καιρούς, τόσο στις καθημερινές, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της, σε διάφορα μήκη και σχέδια και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας. Ποιο από τα παρακάτω θα φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/1

Keywords
Τυχαία Θέματα