Η εμφάνιση της Φάιης στο Πρω1νό 11/5

Η μονοχρωμία εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δυνατά trends και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε στις εμφανίσεις σας. Επειδή όμως η μόδα είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι που σκορπίζει χαρά και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση, σας έχουμε τον πιο ωραίο τρόπο να την… σπάσετε και να ανεβείτε στυλιστικό level, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας.

Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την εταιρεία Access που αποτελείται

από ένα μονόχρωμο outfit σε εκρού -στράπλες μπούστο και παντελόνι, και τα δύο με λεπτομέρειες από βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με animal print πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό My FF Black Rhodium Plated Κοντό Κολιέ από τη Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα μάτια που τονίστηκαν με το You Glow Girl, No 103 της J.Cat, τις γυαλάδες που έγιναν με το highlighter Gold Deposit από την MAC, το ρουζ Hot Mama από την εταιρεία The Balm και στα χείλη το μολύβι για περίγραμμα Caramel Νο 1 από τη Radiant και το κραγιόν Rouge Pur Couture No 5 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε πως έχουν φορέσει τα αγαπημένα τους animal prin παπούτσια μερικές από τις celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις.

Khloe Kardashian

Miranda Kerr

Ciara Ferragni

Gwyneth Paltrow

Reese Witherspoon

Rihanna

Olivia Palermo

Michelle Williams

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/5

Keywords
Τυχαία Θέματα