Γιατί όλο και περισσότερες μανούλες επιλέγουν το baby swimming και πού μπορείτε να κάνετε κι εσείς!

Όλα τα μωράκια λατρεύουν το νερό. Και δικαιολογημένα, αφού εκεί βρίσκονται τους 9 πρώτους μήνες της ζωής τους. Πάνω σε αυτές τις δυο προτάσεις στηρίχτηκε η ιδέα του baby swimming, που τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Οι μανούλες το επιλέγουν φανατικά, καθώς αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να περάσουν ψυχαγωγικό χρόνο με τα μωρά τους -από 3 μηνών και πάνω – ενώ παράλληλα τα βοηθούν να αναπτύξουν τις βασικές κολυμβητικές ικανότητές τους με τη μορφή παιχνιδιού.

Ποια είναι τα οφέλη του baby

swimming και γιατί σας προτείνουμε να το βάλετε στη ζωή σας

Είναι γνωστό πως το κολύμπι βοηθάει ψυχικά και σωματικά το παιδί. Γυμνάζει ολόκληρο το κορμί του χωρίς να to καταπονεί, ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα και βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων.

Το παιδί μαθαίνει να είναι ήρεμο και χαλαρό μέσα στο νερό και αρχίζει να χτίζει τις βάσεις για μια ασφαλή σχέση με το υγρό στοιχείο.

Επιπλέον, κερδίζει πολλά συναισθηματικά οφέλη, καθώς έχει την ευκαιρία να παίξει, να χαλαρώσει και να «δεθεί» περισσότερο με τους γονείς του, αλλά και να αναπτύξει κοινωνικούς δεσμούς

Πού θα κάνετε το καλύτερο baby swimming στην Αθήνα

Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε το baby swimming με το μωρό ή το παιδάκι σας, τότε σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το BabyJoy, έναν ζεστό πολυχώρο αφιερωμένο στα μικρά και μεγάλα παιδιά!. Διαθέτει:

-Πισίνα βρεφικής κολύμβησης με θερμοκρασία C στους 32 °C εξοπλισμένη με τεχνολογία καθαρισμού του νερού με χλωριωτή άλατος (σύστημα Magna), παρακολούθησης θερμοκρασίας και Ph και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα αφύγρανσης.

-Ατομικά αποδυτήρια με θέρμανση και εξαερισμό, εξοπλισμένα με αλλαξιέρες, ατομικά παρκάκια, μπανιερίτσες και σεσουάρ

-Κουζίνα για να παρασκευάζετε τα γεύματα των μωρών σας, ψυγείο για τη φύλαξή τους και καρεκλάκια φαγητού για να τα ταΐζετε.

-Χώροι θηλασμού, φροντίδας μωρών, απασχόλησης παιδιών και χώρος παρακολούθησης μαθήματος για τους επισκέπτες.

-Στα συν του το άνετο πάρκινγκ, οι ειδικές τιμές για αδελφάκια και η δυνατότητα δοκιμαστικών μαθημάτων!

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε!

Στο BabyJoy, εκτός από το baby swimming μπορείτε να κάνετε: Παιδική κολύμβηση (για παιδάκια από 3 ετών και πάνω), water polo για παιδιά, υδρογυμναστική εγκύων, yoga για παιδιά, yoga εγκύων και baby yoga.

Πληροφορίες:

BabyJoy, Λ. Βάρης 12, Βάρη, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 0895 5445

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://babyjoy.gr/

Facebook: BabyJoy

Keywords
Τυχαία Θέματα