Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/3

Οι ρίγες είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά σχέδια της μόδας. Θα τις βρείτε παντού, από τις κλασικές μαρινιέρες, μέχρι παντελόνια, κοστούμια και φούστες. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο ρούχο ή παπούτσια ή ακόμα και με ένα άλλο εμπριμέ ρούχο ή αξεσουάρ για τις πιο τολμηρές, αν θέλετε να κάνετε μια πιο fashion προσέγγιση.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα με λαιμόκοψη, μακρυμάνικη και ένα ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο mom jean.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με αγκράφα σε ανδρικό στυλ από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι λευκές δερμάτινες γόβες, με ιδιαίτερο κόψιμο στο κουτεπιέ και εξώφτερνες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, το Telling Glow της MAC που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως ρουζ, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder No 2 της Seventeen και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC.

Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαμηλό pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Οι μπλούζες με ρίγες είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τις παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τις παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τη φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/-8/3

Keywords
Τυχαία Θέματα