Η Victoria Beckham σε total black look που μας…συγκλονίζει!

H Victoria Beckham γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα την Ημέρα της Γυναίκας και επέλεξε για εκείνη την ημέρα ένα εντυπωσιακό σύνολο που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

The Look
Συγκεκριμένα η πανέμορφη star φόρεσε total black look που αποτελούνταν από ρούχα του δικού της brand. Όπως ήδη θα γνωρίζεις η ίδια έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια τον οίκο μόδας Victoria Beckham στον οποίο βασική σχεδιάστρια είναι η ίδια.

Στην πρόσφατη εμφάνισή

της η 44χρονη σχεδιάστρια φόρεσε μαύρο lingerie top, μαύρο παντελόνι, μαύρη καμπαρντίνα και εντυπωσιακές μαύρες γόβες. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μακρύ κολιέ και τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου.

Το μαύρο χρώμα είναι μια απόχρωση που η ίδια η Victoria Beckham αγαπάει ιδιαίτερα παρόλο που τόσο στις επιδείξεις της όσο και στην καθημερινή της ζωή δεν την επιλέγει πάρα πολύ συχνά.

Να σου θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η σχεδιάστρια παρουσίασε και την καινούρια της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Όλη η οικογένειά της βρέθηκε στην πρώτη σειρά για να τη στηρίξει και η ίδια δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο περήφανη. Τα καινούρια της ρούχα είναι ίσως μια από τις καλύτερες δουλειές που έχει κάνει και την αντιπροσωπεύουν περισσότερο από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian: Έκανε μια εμφάνιση που έγινε viral μέσα σε δευτερόλεπτα

Keywords
Τυχαία Θέματα