Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/2

H pencil φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασικά κομμάτια όλων των γυναικών. Γιατί πολύ απλά μπορεί να φορεθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλες τις περιστάσεις και να κολακέψει όλους τους σωματότυπος αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Αν θέλετε να αναδείξε τις καμπύλες σας και να δημιουργήσετε από το πιο σέξι και θηλυκό μέχρι το πιο αυστηρό outfit τότε είναι η ιδανική επιλογή.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μια off the shoulder μπλούζα, μαύρη με λευκά πουά, μακρυμάνικη με σούρες και μια μαύρη ψηλόμεση midi pencil φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές δερμάτινες γόβες, με διπλό λουρί και διακοσμητικά τρουκς, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις γυαλάδες με το highlighter Face Studio, Chrome Extreme της Maybelline και στα χείλη το κραγιόν Bite D’ Georgia της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έκανε στα μαλλιά της ένα πιάσιμο στα πάνω μέρος με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Η pencil φούστα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλα των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχουν φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες περιστάσεις, όσο και σε καθημερινές και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την υιοθετήσετε και εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα