Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/9

Το πλεκτό είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και ναι, μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, αφού η θερμοκρασία έχει κατέβει αισθητά. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε φορέματα που θα σας…. σώσουν όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες αλλά και όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, συνδυασμένα με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ, από ψηλοτάκουνες γόβες και αθλητικά, μέχρι μπότες και μοκασίνια.

Σε αυτό το style έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την τέταρτη καλημέρα της σεζόν. Συγκεκριμένα είπε το ναι σε μια δημιουργία που

ανήκει στην  Despy. K Boutique, ένα εκρού midi πλεκτό φόρεμα με λεπτομέρεια με έναν ώμο και μακρύ μανίκι και σκίσιμο στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια καφέ δερμάτινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude γόβες, Dukas

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε μαλλιά με όγκο, γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/9

Keywords
Τυχαία Θέματα