Iωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε τη χθεσινή ανάρτηση και την προσεχή δίκη

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας, από την 35χρονη Έφη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από εκείνη την ημέρα ζει τον δικό της γολγοθά, αφού έχει κάνει αρκετά χειρουργεία προκειμένου να επανέλθει το πρόσωπό της από τις ζημιές που υπέστη.

Εχθές το απόγευμα (9/9), μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το χειρουργείο που έκανε μετά την επίθεση και συγκίνησε με το μήνυμά της.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική φωτογραφία και όσα έγραψε!

Σήμερα

(10/9), η ίδια με αποκλειστική της δήλωση στην εκπομπή Live News, παραθέτει τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε την εικόνα της.

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ωστόσο, 16 περίπου μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την καθ’ ομολογίαν 36χρονη δράστιδα, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην αίθουσα των δικαστηρίων στις 15 αυτού του μήνα.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ.

Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη δίκη που αναμένεται να γίνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο της εκπομπής:

Διαβάστε ακόμα:

Star: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες των εκπομπών “Αλήθειες με τη Ζήνα” και “Breakfast@Star”;

Γιάννης Καλλιάνος: «Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του»

Έκπληξη! Η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα – Από ποιο show δέχτηκε πρόταση;

Keywords
Τυχαία Θέματα