Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 05/10

Mια είναι η μεγαλύτερη τάση της φετινής σεζόν και δεν είναι άλλη από τα δερμάτινα ρούχα! Φυσικά όταν μιλάμε για δέρμα πλέον, μιλάμε μόνο για vegan υφάσματα.

Η Φαίη μας στηρίζει αυτή την τάση και υιοθετεί ένα υπέροχο look που κερδίζει τις εντυπώσεις. Σήμερα λοιπόν, η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στους τηλεθεατές του Πρω1νού με ένα μίνι δερμάτινο φόρεμα σε πετρόλ απόχρωση.

Η Φαίη μας συνδύασε το κρουαζέ φόρεμά της με ψηλοτάκουνες μπες γόβες.

Hot trend! Δοκίμασε κι εσύ δερμάτινα φορέματα σε έντονους τόνους και προσπάθησε

να ξεφύγεις λίγο από τις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε ιδανικά με απαλό μακιγιάζ.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε καφετί απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε τα μαλλιά σε έναν υπέροχο κότσο με τσουλουφάκια, όπως ακριβώς προστάζει η μόδα.

Το Fashion Tip της Ημέρας: Δοκίμασε κι εσύ τον ψηλό κότσο της Φαίης αφήνοντας μερικά τσουλουφάκια να πέσουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό σου. Αυτό είναι ένα hair look που μπορείς να δοκιμάσεις σε casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις σου και πίστεψέ μας…θα το λατρέψεις.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 04/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα