Δημήτρης Γεωργαλάς: «Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, έπαθα σοκ»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για τον ρόλο του, αποκάλυψε ότι είχε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ εξέφρασε την άποψή του και για το κίνημα Metoo.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από λίγα χρόνια, ο Δημήτρης Γεωργαλάς εξομολογήθηκε

ότι έπαθε σοκ, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες. «Με τον Λιγνάδη συνεργαστήκαμε πρόπερσι στον Οιδίποδα Τύραννο, δεν είχα αντιληφθεί τίποτα. Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε όλα αυτά, πάθαμε σοκ.

Δεν μπορώ να ξέρω ποιος γνώριζε, αλλά ειλικρινά εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι. Ήταν μια περιοδεία που κύλησε πολύ ομαλά, με την κούρασή της, με τις παραστάσεις της, τελειώσαμε, είπαμε γεια και ο καθένας πήγε σπίτι του».

Μιλώντας για το κίνημα Metoo, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Είναι πολύ κακές οι γενικεύσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποδόθηκαν κατηγορίες, επειδή άνοιξαν στόματα, που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έγινε και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το θάρρος να μιλάμε για πράγματα που είναι προσβλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Όπως σε όλους τους χώρους, έτσι και σε αυτόν μπορεί να συμβαίνουν και κάποια πράγματα άσχημα. Καλό είναι να μιλάμε γι’ αυτά και να μην φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας καταστρέψει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Μανώλη! Δείτε την σκηνή!

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι έτοιμος να γίνει πατέρας: «Διαδώστε το»

Τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο η Αθηνά ΟικονομάκουΔεν εμφανίστηκε στη Μενεγάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα