Απίστευτο! Προσπάθησε να δραπετεύσει και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπίστευτο! Προσπάθησε να δραπετεύσει και τον παρέσυρε αυτοκίνητοΔευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2017 - 16:43

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται, φρουρούμενος στο ΚΑΤ, ένας 16χρονος μαθητής, ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Πολυτεχνείο, καθώς προσπάθησε να δραπετεύσει όταν οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από το περιπολικό μπροστά στη ΓΑΔΑ και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να διασχίσει τη λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Από το χτύπημα που δέχτηκε, ο ανήλικος μαθητής

υπέστη σοβαρά κατάγματα και στα δύο πόδια του αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες ενώ βρισκόταν ακινητοποιημένος στο οδόστρωμα και προσπάθησαν να τον σηκώσουν όρθιο για να τον προσαγάγουν! Ομως, σταμάτησαν όταν οι περαστικοί έβαλαν τις φωνές επισημαίνοντάς τους ότι ο 16χρονος δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, εξαιτίας των τραυμάτων που είχε υποστεί.

Χειροπέδες

Ετσι, κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο και το πλήρωμά του απαίτησε να βγάλουν τις χειροπέδες από το ανήλικο παιδί, πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και αμέσως μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος αλλά και φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και επιβεβαιώθηκε από ανεπίσημες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό, για τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα