Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας δείχνει φωτογραφία από το πάρτι των κοριτσιών της (φωτό)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου διοργάνωσε ένα πάρτι για τις δύο κόρες της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Ξύπνησα και νόμιζα πως το ονειρεύτηκα: η Ισαβέλλα χθες έγινε 3, η Βικτώρια την Πέμπτη έγινε 1 και μαζί γιόρτασαν για πρώτη φορά τα γενέθλιά τους . 14 παιδάκια τις τίμησαν με την παρουσία τους. Διασκέδασαν μαζι της στο αγαπημένο @my_playce_glyfada, χόρεψαν , έπαιξαν , έκαναν κατασκευές με την Μαρια

και την Μιχαλίτσα, έφαγαν τα χαριτωμένα lunchboxes με σπιτικό φαγητό της @goldenfoodconcept, υποδέχθηκαν στην Peppa και τραγούδησαν happy birthday πάνω από τις απίθανες τούρτες @mariascakesandcookies. Ευχαριστώ απο την καρδια μου όσους με βοήθησαν και θα δώσω πολλές ιδέες συντομα στο blog μου. Υ.Γ: συγχωρέστε μου που κανω σαν να εχω πάρει το Όσκαρ (σημερα το βράδυ η απονομή…) αλλά ηταν η πρωτη φορά που οργανώνω κατι και για τις δυο μικρες μου . Υποθέτω απο του χρόνου θα ειμαι πιο cool (ή μπορεί και οχι). Χρονια πολλα Ισαβελλάκι μου και Βικτωριάκι μου, περασα τελεια στο party σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα