Προβλέψεις Κυριακή 4 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Καλό θα είναι να βασιστείτε στις δικές σας ικανότητες και να μην είστε πολύ εξαρτημένοι από άλλους ανθρώπους για τις ανάγκες σας. Την έχετε πατήσει άλλωστε από φίλους και συγγενείς και δεν θέλετε να σας συμβεί ξανά.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Είστε ενθουσιασμένοι από ένα μήνυμα που θα λάβετε σήμερα από ένα πρόσωπο που ήταν παλιά στη ζωή σας αλλά στην πορεία το χάσατε. Συμβαίνει καμιά φορά οι άνθρωποι να κάνουν διαλείμματα στις σχέσεις τους και να βρίσκονται ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η φλόγα της αγάπης σας ή του συντρόφου

σας μπορεί να έχει μειωθεί κάπως πρόσφατα και είναι δική σας ευθύνη να κάνετε ό, τι μπορείτε για να την επαναφέρετε στα ύψη. Αφήστε για λίγο τη δουλειά και αφοσιωθείτε στον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα θέματα εργασίας πρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα στην καθημερινότητά σας και κάποια νομικά ζητήματα που θα εμφανιστούν και θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Ηρεμήστε, σηκώστε ψηλά τα μανίκια και τακτοποιήστε τα όλα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας. Ένα τηλεφώνημα από μια παλιά σας σχέση θα γεμίσει προσδοκίες αλλά καλό θα είναι να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Έχετε μια έλλειψη αυτό το διάστημα και οφείλεται στον σύντροφός σας, ο οποίος δεν σας παρέχει τα συναισθηματικά οφέλη που θέλετε. Κάντε μια κουβέντα μαζί του και πείτε του όλα όσα σας ενοχλούν.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Το να κάνετε πράγματα για σας και να ικανοποιείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας είναι πολύ καλό. Στο τέλος της ημέρας αυτός που… μένει πάντα δίπλα μας ό,τι κι αν γίνει, είναι ο εαυτός μας. Γι αυτό φροντίστε τον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Πρέπει να αξιοποιήσετε το χρόνο σας αποτελεσματικά καθώς έχετε πολλές ιδέες που θέλετε να πραγματοποιήσετε και αφορούν στη δουλειά σας. Το αφεντικό σας θα σας πει επιτέλους αυτό το μπράβο που τόσο επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Εργαστείτε ήσυχα για να λύσετε τα οικονομικά σας ζητήματα ή τα χρέη σας που το τελευταίο διάστημα αυξάνονται με κινηματογραφική ταχύτητα. Μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί που θα σας προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Βρείτε χρόνο για να ακούσετε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας στενός φίλος σας. Κατόπιν δώστε του τις συμβουλές σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Έχετε ιδιαίτερη εικόνα της κατάστασης των οικονομικών σας και των στόχων σας για να τα κάνετε καλύτερα και τώρα ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε όλα με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Οι συζητήσεις μπορούν να είναι ελπιδοφόρες, ασυνήθιστα ειλικρινείς και χρήσιμες.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Ορισμένες νέες αποκαλύψεις που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις αλλάζουν ριζικά τη στάση σας. Νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα στη ρουτίνα σας και σας προτείνουμε να βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα