Έλενα Παπαρίζου: 22 χρόνια από την πρώτη εμφάνισή της στη Eurovision – Η ξεχωριστή ανάρτηση

Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και στο εξωτερικό.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μετρά χρόνια παρουσίας στον χώρο της μουσικής και έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδος στη Eurovision που μας χάρισε τη νίκη το 2005 με το τραγούδι «My number one». Η ίδια έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει και να

κινείται στους ρυθμούς του τραγουδιού της.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε στη Eurovision. To 2001, η γνωστή τραγουδίστρια – που τότε ήταν μέλος του συγκροτήματος Antique – είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση με το τραγούδι «Die for you», κερδίζοντας την τρίτη θέση.

Σήμερα, συμπληρώνονται 22 χρόνια από εκείνη την ημέρα, η οποία κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της τραγουδίστριας. Μετά από αυτή την εμφάνιση τα πάντα άλλαξαν στη ζωή της, αφού εκτοξεύθηκε στην κορυφή κι όχι άδικα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων, λοιπόν, η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο στιγμιότυπα από την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision.

Διαβάστε ακόμα:

 Άση Μπίλιου: «Πρέπει πρώτα να συζητηθεί αν θα υπάρχει πρωινό του χρόνου και ποιος θα το κάνει»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν έμαθε ότι θα γίνει μαμά – Η τρυφερή ανάρτηση

 Λίτσα.com: Reunion για τις πρωταγωνίστριες της σειράς 14 χρόνια μετά το τέλος της

Keywords
Τυχαία Θέματα