Η Δούκισσα Νομικού έντυσε τον γιο της πιγκουίνο-Δείτε τους να ποζάρουν μαζί!

Αναμφίβολα η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς μετά τον ερχομό του γιου της, Σάββα βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να αποτραβηχτεί για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του μπέμπη. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, είχε τονίσει: “Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε

κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα”.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, εικόνες με τον μικρό Σάββα.

Σήμερα, αποκάλυψε στους followers της πως έντυσε τον 11 μηνών γιο της πιγκουίνο και τη βόλτα που έκαναν. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Καλό μήνα από εμάς ❤#babyS #xazomom #spring #summerloading #summerlover #march”!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία:


View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Mar 1, 2019 at 6:20am PST

Διαβάστε ακόμη:

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για την Τάμτα: “Βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και…”

Keywords
Τυχαία Θέματα