Η colorist των διάσημων συμβουλεύει: “Αυτό είναι το πιο απαραίτητο προϊόν για βαμμένα μαλλιά”

Από την Jennifer Lopez και την Sarah Paulson μέχρι την Anya Taylor-Joy, την Emma Stone, την Halle Berry, την Margot Robbie και πολλές ακόμα stars, όλες κάνουν την ίδια πρώτη κίνηση όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια σοβαρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους: κλείνουν ένα ραντεβού με την Tracey Cunningham και ξέρουν πως… θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Με αφορμή την

κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, True Color: The Essential Hair Color Handbook, η περιζήτητη expert του hair color έδωσε συνέντευξη στο The Cut όπου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ποιό κατά τη γνώμη της είναι το καλύτερο και προσιτό προϊόν ομορφιάς (ή και περισσότερα από ένα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

“Για τα μαλλιά, προφανώς τα Olaplex. Δεν με ενδιαφέρει ποια brands χρησιμοποιείτε για την φροντίδα των μαλλιών σας, αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να βάλετε στο μπάνιο σας το Olaplex No.3 Hair Perfector, το original, και το Olaplex No.0 Intensive Bond Builging Treatment, το οποίο είναι υγρό, μια νέα ιδιαίτερα ισχυρή σύνθεση pre-treatment. Η εταιρεία προτείνει να απλώσετε το Νο.0 σε όλα τα μαλλιά σας – εγώ πιάνω τα δικά μου σε ένα bun και ρίχνω το προϊόν μέσα στο bun και το κουνάω το κεφάλι μου ώστε να πάει παντού. Μετά χρησιμοποιώ το Νο.3 ή το Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner από πάνω. Αυτό που κάνει είναι πως δυναμώνει την τρίχα αποκαθιστώντας τους δεσμούς της και ο λόγος που είναι τόσο cool είναι επειδή μιλάμε για μια εντελώς νέα κατηγορία. Δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο ποτέ μέχρι σήμερα.

Ο ερευνητής που ανακάλυψε τη φόρμουλα είχε σκοπό αρχικά να την ενσωματώσει στις περμανάντ, όμως κάποια στιγμή προέκυψε η ιδέα πως θα μπορούσε να δουλέψει και στο χρώμα. Έτσι μου έφεραν να τη δοκιμάσω μέσα στη βαφή και παρατήρησα τόσο μεγάλη διαφορά στο ντεκαπάζ. Τόσο μεγάλη διαφορά που δεν το πίστευα. Τηλεφώνησα στον συνεργάτη του brand και του είπα: “Φίλε, μόλις δώσατε σε όλους τους colorist… υπερδυνάμεις”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracey Cunningham (@traceycunningham1)

Η Tracey Cunningham εξηγεί πως η φιλοσοφία της Olaplex (τα προϊόντα της θα τα βρεις αποκλειστικά στο www.sephora.gr) δεν είναι να εκτοπίσει τα υπόλοιπα προϊόντα haircare αλλά να έρθει και να αποκαταστήσει τις φθορές, να επανορθώσει και να προστατέψει την τρίχα, να τη φέρει σε μια άριστη κατάσταση ισορροπίας. “Απλά ρίξτη στην ξανθιστική βαφή σου, όποια κιαν χρησιμοποιείς, και μετά άπλωσε τη στα μαλλιά σου πριν το σαμπουάν και το conditioner – δεν έχει σημασία ποια θα είναι αυτά. Ακόμα και αν δεν βάφεις τα μαλλιά σου μπορείς να απολαύσεις τη φροντίδα της – το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις διαφορά στα μαλλιά σου”, είπε η διάσημη colorist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLAPLEX (@olaplex)

Και επειδή ένα ραντεβού μαζί της είναι για εμάς τις κοινές θνητές κάτι μάλλον ακατόρθωτο, κρατάμε αυτές τις συμβουλές της που είναι και δοκιμασμένες στις πιο λαμπερές παρουσίες του Hollywood!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Στα viral του TikTok: το υπέροχο ponytail της Ariana Grande γίνεται και χωρίς extensions!

Η Lady Gaga ανέβασε selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Οι καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου

Keywords
Τυχαία Θέματα