Γιώργος Καραϊβάζ: Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους του

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εξελίσσεται σε βασική πλέον προτεραιότητα της ελληνικής αστυνομίας μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και την υπόθεση “Πικάσο”.

Στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν στο «Βήμα της Κυριακής» ότι «παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας για την εξιχνίαση της δολοφονίας».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ΕΛ.ΑΣ.

έχει πληροφορίες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, αλλά αναζητά συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία μέσα από κάμερες και την αναζήτηση της μηχανής των δραστών.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε επίσης πως έχει συσταθεί ειδική μονάδα κρούσης από διάφορες υπηρεσίες για να συγκεντρωθούν στοιχεία για νονούς της νύχτας σε σχέση με λαθρεμπόριο, συμβόλαια θανάτου, ύποπτες επενδύσεις, αχυράνθρωπους.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Διαβάστε ακόμα:

Δήμος Αναστασιάδης: «Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά»

Αποχωρεί από το “Καλύτερα δε γίνεται” για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους στις Σπέτσες (Φωτογραφίες)

Keywords
Τυχαία Θέματα