Η χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό!

Στο κόκκινο, το πιο γιορτινό και ιδιαίτερο χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο χριστουγεννιάτικο Πρω1νό, πετυχαίνοντας ένα τέλειο μονόχρωμο look, που όπως σας έχουμε πει πολλές φορές αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα κόκκινο μακρύ σεμιζιέ φόρεμα- γαλλική λέξη που σημαίνει

πουκαμισοφόρεμα- custom made από την BSB.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με κόκκινα καστόρινα booties με βολάν, ψηλοτάκουνα και μυτερά, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια και τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Tip of the day: Επενδύστε και εσείς σε ένα μονόχρωμο look για την αποψινό εμφάνισή σας στο ρεβεγιόν. Για μια statement εμφάνιση, επιλέξτε ένα έντονο χρώμα, σαν το κόκκινο της Φαίης μας.

Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/12

Keywords
Τυχαία Θέματα