Η χιουμοριστική αποκάλυψη της Φαίης για την πρώτη “μάχη” στους πίνακες τηλεθέασης με τον Μάρκο Σεφερλή!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίοδο που ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Mega και τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης ημέρας.

“Το πρωινό ήταν κάτι που είχα κάνει με μεγάλη χαρά και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα. Όταν με πήραν από το Mega και μου είπαν ότι έκανα 70% χάρηκα γιατί είχαμε ρίξει όλοι πολλή δουλειά και δικαιωθήκαμε. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, το Mega

ήταν ένα κανάλι που παρέπαιε έτσι κι αλλιώς.”, τόνισε.

Με αφορμή την αναφορά του στα νούμερα τηλεθέασης, η Φαίη άρπαξε την ευκαιρία και έκανε μια χιουμοριστική αποκάλυψη, για το πρωινό που μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα ενημερώθηκαν για το… 70%. «Εμείς κάθε πρωί βλέπαμε τα νούμερα τηλεθέασης για να κάνουμε την ανάλυση που είναι να κάνουμε. Εκείνο το πρωί εγώ είμαι γυρισμένη από την άλλη πλευρά και κοιμάμαι και σε κάποια φάση ακούω τον Γιώργο να γελάει. Γυρνάω και του λέω τι έγινε και μου λέει: «Καλό ε»; Να γελάει και να κάνει τον Σεφερλή μόνος του μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στη χρονιά περάσαμε μπροστά αλλά με ψυχραιμία. Ήταν κάτι διαφορετικό αυτό που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, ταλαντούχος πολύ.», εξομολογήθηκε γελώντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστή Ελληνίδα “καρφώνει” την Σπυροπούλου: “Δεν της πάει η τηλεόραση, δεν έχει τα προσόντα. Ούτε κι ο κόσμος την έβλεπε, απ’ ότι αποδείχτηκε”

Keywords
Τυχαία Θέματα