Η έντονη ενόχληση της Φαίης με αφορμή το εξώφυλλο της Μπακοδήμου: “Έπρεπε να πάρει άδεια;”

Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφήθηκε ιδιαίτερα σέξι για το εξώφυλλο του περιοδικού, Down Town. Η εν λόγω φωτογράφηση απέσπασε διάφορα σχόλια από τους χρήστες των social media και μάλιστα, κάποιοι την θεώρησαν…. υπερβολική.

Το εξώφυλλο της Μαρίας Μπακοδήμου σχολιάστηκε και στο Πρω1νό με τη Φαίη και τους συνεργάτες της να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Ο Άρης Καβατζίκης μάλιστα, αναφέρθηκε και στην επιλογή της να παρουσιάσει το Power of Love, εκφράζοντας την αντίθετη άποψη που έχει: «Για μένα το λάθος είναι ότι βλέπω τη Μαρία Μπακοδήμου που την έχω συνδέσει με πολύ ωραίες τηλεοπτικές μνήμες, να συναναστρέφεται με ανθρώπους που της λένε τα απόκρυφά τους… Είναι μία από τις εξυπνότερες γυναίκες που έχουν περάσει από τα media στην Ελλάδα, αλλά προσωπικά θλίβομαι που την είδα να παρουσιάζει ένα τέτοιο project. Έχω δικαίωμα νομίζω να πω τη γνώμη μου».

Στην συνέχεια ο Κώστας Τσουρός και η Μαρία Ιωάννίδου, τόνισαν πως δεν θα έπρεπε να κάνει το εν λόγω εξώφυλλο και η Φαίη θέλησε να πάρει θέση. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δέχτηκε αρκετά μηνύματα από δημοσιογράφους που της έλεγαν για την φωτογράφηση της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς ωστόσο, να καταλαβαίνει γιατί προκλήθηκε ντόρος. Τόνισε πως η παρουσιάστρια μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς να πάρει άδεια.

«Τι σας ενοχλεί; Δεν έχει το δικαίωμα μια γυναίκα να βγει sexy; Μια γυναίκα δεν μπορεί να φωτογραφηθεί αν περάσουν τα χρόνια; Ξέρεις εσύ πώς αισθάνεται η γυναίκα, αν αισθάνεται sexy ή όχι;», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη: “Πήρα τρία ηρεμιστικά για να έρθω σήμερα στο Πρω1νό”!

Keywords
Τυχαία Θέματα