Θα πάθεις πλάκα με την κούκλα 21χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι η κούκλα κόρη του Γιάννη Πλούταρχου. Η Κατερίνα ασχολείται με το τραγούδι, όπως και ο αδερφός της, και έχει μια υπέροχη, μαγευτική φωνή.

Η ίδια λατρεύει το τραγούδι και τη μουσική και προσπαθεί να εξασκείται σε αυτό συνεχώς ώστε να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη.

Συνέντευξη στη Real Life είχε δώσει πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Πλούταρχος και μίλησε για τον γιο του ο οποίος ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Πώς

νιώθει γι’αυτό ο γνωστός τραγουδιστής;

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα μεγάλωσε ο Γιώργος. Τελείωσε το στρατιωτικό του και κάνει και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στις 11 Αυγούστου. Είχαμε μια αγωνία. Ήταν μουσικός στο Ναυτικό και ήταν τυχερός γιατί είμαστε πολύτεκνη οικογένεια και υπηρέτησε μόνο έξι μήνες. Δεν καταλάβαμε για πότε πέρασε ο καιρός. Χαίρομαι όμως που τελείωσε αυτή η υποχρέωση και από εδώ και πέρα μπορεί να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στα ενδιαφέροντά του».

«Έχω μάθει να είμαι φίλος με τα παιδιά μου. Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου είμαστε μαζί τους σε όποια απόφαση κι αν πάρουν. Αρκεί αυτή η απόφαση να είναι υπεύθυνη….  Από τότε που ο Γιώργος ήταν τεσσάρων ετών του μεταφέρω όσα έχω μάθει. Ο γιος μου είναι σαν ένα δεντράκι που το ποτίζεις για να βγάλει σιγά σιγά τις δικές του ρίζες και τους δικούς του καρπούς. Έχει ασχοληθεί με τα ντραμς, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας, έχει κάνει ένα εξάμηνο στη σχολή μουσικής τεχνολογίας για να μπορεί να έχει μια σφαιρική άποψη για το επάγγελμα. Παράλληλα τώρα έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής και βέβαια δε σταματά να γράφει μουσική. Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει ένα τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως single από την Panik»

Διαβάστε ακόμα: Το μακροσκελές κείμενο της Ξανθής Τζερεφού: “Μην σε σοκάρει και μην μου λες να το φτύσω”

Η Ελένη Χατζίδου μας δείχνει πώς είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τον τοκετό!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα