Η athleisure μόδα παραμένει στα hot trends- 6 οutfits που θα σε εμπνεύσουν πολύ!

Η athleisure μόδα είναι τάση εδώ και αρκετά χρόνια πλέον και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι παραμένει πολύ δυνατή. Η Danielle Bernstein αγαπάει τα athleisure σύνολα και τα επιλέγει συχνά στην καθημερινότητα της.

Ένα κολάν μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα oversized blazer και τα αγαπημένα σου sneakers. Η Danielle ολοκληρώνει το look με ένα φουτεράκι στους ώμους και δε χρειάζεται τίποτα άλλο και μία κομψή και άνετη εμφάνιση.

Φόρεσε το baggy τζιν σου με ένα crop top ή ένα crop φουτεράκι και πρόσθεσε στο look sneakers και μια shopping bag. Αμέσως το look γίνεται πιο casual.

Μπορεί παλαιότερα να φοράγαμε τα κολάν μας μόνο στο γυμναστήριο αλλά πλέον έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ τα σχέδια τους που τα επιλέγουμε και στις πιο everyday εμφανίσεις μας. Η Danielle συνδυάζει το δικό της με πουλοβεράκι και τζάκετ στην ίδια απόχρωση και basket sneakers.

Φόρεσε το αγαπημένο σου σκουρόχρωμο τζιν με ένα κορμάκι και ένα άνετο σακάκι και απλά άλλαξε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου με ένα ζευγάρι αθλητικά.

Ακόμα και τα κοστούμια αποκτούν μία πιο αθλητική εμφάνιση και έτσι μπορείς πιο εύκολα τα συνδυάσεις με sneakers η πάνινα παπούτσια.

Κάνε μία statement εμφάνιση συνδυάζοντας την φόρμα σου με ένα κορμάκι ή ένα στράπλες όπως κάνει Danielle και φόρεσε από πάνω ένα άνετο σακάκι και μερικά διακριτικά αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα είναι το χρώμα που θα φορέσεις αυτή την Άνοιξη και το φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα