Η απόλυτη περιποίηση της επιδερμίδας σας κρύβεται σε μία κάψουλα

Οι κρέμες και οι οροί είναι φόρμουλες που γνωρίζετε πολύ καλά αφού βρίσκονται στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθετε και τις κάψουλες. Ναι εκείνες με τα μικρά, χαριτωμένα σχήματα που μόλις τις σπάσετε περιέχουν ένα μαγικό “φίλτρο” που εφαρμόζεται στην επιδερμίδα και χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και αντιγηραντική δράση.

Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας κάψουλες. Πρόκειται για τις αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες Darphin Ideal

Resource Youth Retinol Oil Concentrate. για το πρόσωπο και τα μάτια που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα. Κάθε κάψουλα περιέχει βοτανικής εκχύλισης ρετινόλη που βοηθά στην ορατή μείωση των γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την λάμψη και την υφή της επιδερμίδας.

Χάρη στο θρεπτικό έλαιο jojoba που περιέχει, κάθε κάψουλα συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα για ορατά νεανική όψη. Συστήνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας και η μειωμένη έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση, καθώς και την επόμενη από τη χρήση εβδομάδα.

Η ρετινόλη αν και είναι ισχυρή, παραμένει ένα ευαίσθητο συστατικό το οποίο χρειάζεται προστασία από το φως και τον αέρα για να διατηρεί αποτελεσματική και σταθερή την αντιοξειδωτική της δράση. Οι Darphin Youth Retinol Oil Concentrate αποδεσμεύουν συμπυκνωμένο έλαιο ρετινόλης για ορατά νεανικό αποτέλεσμα.

Extra Tip: Η ιδανική ώρα εφαρμογής της ρετινόλης είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς βοηθά την επιδερμίδα να αναδομείται και να αναγεννάτε φυσικά, διαδικασία που περιλαμβάνει τη φυσική δημιουργία νέου κολλαγόνου.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities αποκαλύπτουν τα beauty προϊόντα που έχουν μαζί τους όταν ταξιδεύουν

Τα ροζ νύχια είναι πάντα μια καλή ιδέα!

Keywords
Τυχαία Θέματα