Οι celebrities αποκαλύπτουν τα beauty προϊόντα που έχουν μαζί τους όταν ταξιδεύουν

Οι stars ταξιδεύουν πολύ, το γνωρίζουμε και το γνωρίζετε. Μας ενημερώνουν άλλωστε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Πρεμιέρες, φωτογραφήσεις, γυρίσματα και διακοπές φυσικά. Οι ίδιες μάλιστα μιλούν πολύ συχνά στις συνεντεύξεις τους για τις μικρές περιπέτειες στα ταξίδια τους και κάποιες φορές μας ενημερώνουν για τα προϊόντα που έχουν πάντα μαζί τους. Τα αγαπημένα τους, εκείνα που δεν αποχωρίζονται ποτέ αλλά και όσες φόρμουλες είναι απαραίτητες όταν

είναι μακριά από το σπίτι τους.

Ας δούμε κάθε μία ξεχωριστά λοιπόν τι κρύβει στο νεσεσέρ της:

Kate Winslet: Έχει πάντα μαζί της την ενυδατική της κρέμα στο νεσεσέρ που έχει μέσα στην τσάντα της. Όταν μάλιστα έχει μεγάλα ταξίδια χρησιμοποιεί ακόμη και sheet mask που την κάνει να μοιάζει με τον Hannibal Lecter όπως λέει χαρακτηριστικά αλλά τη θεωρεί απαραίτητη αφού τις περισσότερες φορές πηγαίνει κατευθείαν από το αεροδρόμιο σε φωτογραφίσεις. Αγαπά ιδιαίτερα την Lancome Advanced Genifique Mask.

Keira Knightley: Στο νεσεσέρ της υπάρχει πάντα το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς που χαρίζει στην επιδερμίδα της πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα.

Bella Hadid: Κρατά πάντα μαζί της αιθέρια έλαια και τους κρυστάλλους της. Θέλει να αποκτά θετική ενέργεια αφού φοβάται πολύ τα αεροπλάνα. Προσπαθεί να νοιώθει σαν στο σπίτι της οπότε έχει τα δύο πράγματα που την χαλαρώνουν.

Emilia Clarke: Τρία είναι τα προϊόντα που την συνοδεύουν στα ταξίδια της. Κρέμα καθαρισμού, ενυδατική και κρέμα ματιών Shiseido. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο brand και ειδικά στις συγκεκριμένες φόρμουλες.

Margot Robbie: Τις περισσότερες φορές φορά make up μιας και πηγαίνει στο αεροδρόμιο απευθείας από φωτογράφηση ή γύρισμα. Αυτός είναι ο λόγος που έχει πάντα μαζί της τα μαντηλάκια καθαρισμού Johnson & Johnson καθώς και τα Peter Thomas Roth Complexion Correction Pads για τόνωση. Παράλληλα χρησιμοποιεί το Caudalie Beauty elixir. Τονίζει μάλιστα ότι τα προϊόντα είναι σε κανονικά μεγέθη και όχι travel size.

Jessica Chastain: Φροντίζει να μη φορά make up όταν ταξιδεύει και συχνά κατά τη διάρκεια της πτήση ψεκάζει το πρόσωπο της με ροδόνερο. Της αρέσει τόσο η αίσθηση όσο και το άρωμα.

Διαβάστε ακόμη:

H Lea Michele είχε στο γάμο της τις ωραιότερες βλεφαρίδες ever και η μάσκαρά της κόστιζε κάτω από €20!

Χαρίστε έξτρα όγκο στα μαλλιά σας απλά και γρήγορα

Keywords
Τυχαία Θέματα