Η απάντηση του Πρω1νού στους ισχυρισμούς για “παραπληροφόρηση” για τον γάμο του Χρανιώτη!

Στο Πρω1νό χθες, προβλήθηκαν πλάνα από τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα στην Τήνο. Ωστόσο, ένα… μικρό λάθος που έκανε η ομάδα της εκπομπής για την ηλικία του ζευγαριού, προκάλεσε την αντίδραση γνωστής ηθοποιού.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε την Ευγενία Σαμάρά, η οποία βρέθηκε στον γάμο και μέσω ενός Insta Story, έκανε λόγο για… “παραπληροφόρηση” και έγραψε τις σωστές ηλικίες, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το ζευγάρι κάνοντας mention τον Κώστα Τσουρό και την

Σοφία Τουντούρη.

Στο Πρω1νό σήμερα αναφέρθηκαν στην εν λόγω κίνηση της ηθοποιού, με τον Κώστα Τσουρό να μην κρύβει την ενόχληση του: «Η Ευγενία Σαμαρά είπε ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο επειδή είπαμε άλλες ηλικίες και τάγκαρε εμένα και τη Σοφία στο ποστ. Ξέρετε τι έγινε; Ξεχάσαμε να πούμε ότι η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στον γάμο και ήταν κι αυτή μια πληροφορία».

Η Σοφία Τουντούρη ένιωσε επίσης δυσαρέσκεια γι’ αυτό που έγινε, καθώς όπως είπε, με την Ευγενία Σαμαρά ήταν φίλες: «Εμένα το μόνο που με πείραξε είναι ότι την Ευγενία την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και ήμασταν φίλες πολύ. Όταν βλέπεις στον αέρα μιας εκπομπής κάτι τέτοιο, στέλνεις μήνυμα στο κινητό».

Παρόλα αυτά, διόρθωσαν το λάθος που έγινε με την ηλικία του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Next Top Model: Αυτοί θα είναι οι τέσσερις κριτές του reality μόδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα