Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Ζήνα Κουτσελίνη και την αποχώρησή της από το The 2Night Show!

Το πρωί της Τετάρτης (30/9) αποκάλυψαν στο “Πρω1νό” πως η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show με σκοπό να παραχωρήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο το γύρισμα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η παρουσιάστρια του Star πριν συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στο δώματιο με τις “Σφήκες”. Έκει, φαίνεται πως κάτι ειπώθηκε που ενόχλησε έντονα τη Ζήνα Κουτσελίνη και την έθιξε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εκπομπή.

“Η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα

να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της.”, είπε ο Νίκος Παρτσώλης. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη από την εκπομπή Happy Day, συνάντησε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τον ρώτησε για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να εξηγήσει τι συνέβη, ωστόσο τόνισε: “Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα γιατί… Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή, την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Η απώλεια του αδελφού μου ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη μου τη ζωή» 

Πασίγνωστο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ποζάροντας ολόγυμνη!

Συγκλονίζει η Shannen Doherty – Ετοιμάζει βίντεο και γράμματα αποχαιρετισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα