Η απάντηση του Αγγελόπουλου στον Μπεγνή για τα αρνητικά σχόλια της συμμετοχής του στο Τατουάζ – VIDEO

Στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης Cabaret βρέθηκαν πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz ενώ υπήρξε και μια ”ενδιαφέρουσα” συνάντηση. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν το έργο ενώ οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ντάνο για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ αλλά

και τη συνάντηση τους…

”Δε με έχουν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια. Το αποτέλεσμα το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πολλές ώρες, ειδικά εγώ προκειμένου να εγκλιματιστώ γρήγορα” δήλωσε και συνέχισε μόλις ενημερώθηκε για τον Μέμο Μπεγνή: ”Δεν τον είδα, αλλά εμένα γιατί μου το λέτε; Καλά έκανε και με σχολίασε ο άνθρωπος, υπάρχουν κι άλλοι που σχολίασαν θετικά. Δεν είναι δικό του το θέατρο και καλά έκανε και ήρθε ο άνθρωπος, ήρθα και εγώ, ήρθαν και άλλοι…Κακώς το αναπτύσσουμε τόσο πολύ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του”.

Ο νικητής του Survivor κατέληξε: ”Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι είμαι ηθοποιός ακόμα…”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέμος Μπεγνής ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που σχολίασε αρνητικά τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ προκαλώντας την απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Θεοφανία Παπαθωμά: Πώς πήρε την απόφαση να γεννήσει το τρίτο της παιδί στο σπίτι;

Survivor: Ποιά ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο ασυλίας;

Keywords
Αναζητήσεις
η κριτηκη του μεμου μεγνη και η απαντηση προς αγγελοπουλο για τατουαζ
Τυχαία Θέματα