Η απάντηση του Stan σε εκείνους που αμφισβήτησαν την παρουσία του στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Την δική του απάντηση σε όλους όσοι αμφισβήτησαν την παρουσία του στο τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης (13/01) στη Βούλα, έδωσε ο Stan.

Την Τρίτη (18/01), ημέρα της κηδείας του Τζώρτζη Μονογιού φίλοι και συγγενείς του επιχειρηματία, υποστήριξαν στο T-Live πως ο τραγουδιστής δεν βρισκόταν στο σημείο που έγινε το ατύχημα και τον απεγκλωβισμό που ακολούθησε.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια μακροσκελής ανάρτηση

και έγραψε χαρακτηριστικά: «Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Κρονάκη: Η σοκαριστική περιγραφή του τροχαίου ατυχήματός της -«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα»

Γιώργος Τρομάρας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του -Συγκινούν τα λόγια του γιου του

Μαριάννα Κιμούλη: Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη απαντάει πρώτη φορά για το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του πατέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα