Beauty editor loves: Όσα αγαπήσαμε τις πρώτες μέρες του 2022!

Μπορεί αυτές οι μέρες να είναι διαφορετικές από ότι τις φανταστήκαμε, όμως ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι μας είναι πολύτιμος και πρέπει πάντα να τον αξιοποιούμε με τον πλέον κατάλληλο αλλά και απολαυστικό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, είχαμε πολύ χρόνο να δοκιμάσουμε όλα τα νέα λανσαρίσματα που έφτασαν στα χέρια μας, ορίστε τι ξεχωρίσαμε αλλά και για ποιο λόγο. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις:

Τα Eye Reviver Patches από Dior

λειαίνουν και ξυπνούν την περιοχή των ματιών, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο, για να προετοιμάζετε και να φωτίζετε τα μάτια σας πριν από το μακιγιάζ.

Αυτά τα επιθέματα ματιών συνδυάζονται με τον ορό ματιών Capture Totale Super Potent Eye Serum και αφού εφαρμοστούν κάτω από τα μάτια για 10 λεπτά, προσφέρουν πραγματικά και άμεσα αποτελέσματα: δραστική ενυδάτωση σε συνδυασμό με άμεση ενίσχυση της λάμψης.

Αναζωογονημένα και ξεκούραστα, τα μάτια δείχνουν φωτεινά.

Περιποίηση σώματος χωρίς άρωμα, με ενισχυμένη δράση. Απλή, αποτελεσματική, clean φροντίδα.

Το υαλουρονικό οξύ και το ελληνικό εκχύλισμα από άνθη αμυγδαλιάς προσδίδουν στο νέο gender + age-neutral Ορό Σφριγηλότητας Σώματος από Korres άμεση και μακροπρόθεσμη βαθιά υπερ-ενυδατική και τονωτική δράση για ελαστικό, σφριγηλό δέρμα, βελτιωμένη υφή και όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων σώματος.

Ένα προϊόν που «εγκλωβίζει» το νερό στο δέρμα, ανανεώνοντας την εμφάνισή του από την πρώτη εφαρμογή.

Καινοτόμος σύνθεση που απλώνεται πανεύκολα στα χείλη σαν gloss και στεγνώνει γρήγορα χαρίζοντας άψογη κάλυψη και απόλυτα ματ τελείωμα.

Ειδικά σχεδιασμένο για να χαρίζει σαρκώδη χείλη και πλούσιο όγκο, το Melted Matte από Too Faced υπόσχεται πλούσιο, λαμπερό και σαγηνευτικό χρώμα που δεν ξηραίνει τα χείλη και δεν αλλοιώνεται.

Αυτή η παλέτα από Clarins σε 4 εξαιρετικά χρώματα είναι εμπλουτισμένη με πούδρα μπαμπού, βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές και προστατευτικές ιδιότητες για αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 12 ώρες και σούπερ απόδοση και το τέλειο μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ.

Αυτό το ανάλαφρο σαμπουάν της σειράς Dark Oil από Sebastian Professional είναι εμπλουτισμένο με μία μοναδική ποικιλία ελαίων.

Καθαρίζει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη και ανάλαφρο όγκο, τα θρέφει και διατηρεί τον φυσικό τους όγκο, χαρίζοντας λάμψη και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά.

Το εμβληματικό άρωμα Idôle σε μια πανέμορφη αποκλειστική έκδοση LANCÔME x EMILY IN PARIS LIMITED EDITION.

Όπως λέει και το απόφθεγμα, μια εμφάνιση δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς άρωμα.

Συμπληρώνοντας ιδανικά τη συλλεκτική σειρά Lancôme x Emily in Paris, το Idôle Eau de Parfum κυκλοφορεί σε νέο μπουκάλι, διακοσμημένο με την καρδιά και τον Πύργο του Άιφελ από το διάσημο φυλαχτό στην τσάντα της Emily, φέρνοντας μια αίσθηση δύναμης και αισθησιασμού που αποτυπώνει την πληθωρική χαρά της ζωής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ρίξε μία ματιά:

To iconic foundation του οίκου Dior, Forever, αλλάζει! Τι το κάνει να ξεχωρίζει τόσο;

10+1 εναλλακτικές του γαλλικού μανικιούρ, για να μην το βαριέσαι ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα