Η Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά! Έγκυος η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Μια πολύ ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/2, καθώς η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι έγκυος!

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της να κρατήσει στην αγκαλιά της το εγγονάκι της.

Η Άντζελα Δημητρίου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της με φουσκωμένη κοιλίτσα, η οποία πόζαρε δίπλα σε ένα κάδρο με τη μητέρα της κι εκείνη, όταν ήταν παιδί. Η Όλγα Κιουρτσάκη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνεπώς η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του παιδιού της έχει ξεκινήσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

«Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου @olga.d.k_ θα γινεί μανούλα!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σημαντική στιγμή που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!! Παιδιά μου, περιμένω με λαχτάρα το μωράκι μας!!!», έγραψε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου στην ανάρτησή της.

Το 2020 η Όλγα Κιουρτσάκη είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και είχε αναφερθεί στην αποβολή που είχε το 2017, όταν ήταν δύο μηνών έγκυος:

«Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό. Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

Τα δύσκολα ανήκουν πλέον στο παρελθόν κι εκείνη με τον σύζυγό της περιμένουν με λαχτάρα το μωράκι τους. Με το καλό!

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια εμφάνιση στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

 «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του, δεν θέλω να τον ενοχλώ»

 Μαρίνα Βερνίκου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της – Φωτογραφίζεται ξανθιά

Keywords
Τυχαία Θέματα