Η αντίδραση της Ειρήνης Κολιδά στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα: Έπαθε σοκ!

Χτες το βράδυ είδαμε το δεύτερο επεισόδιο της νέα εκπομπής Best Friend’s Fear με πρωταγωνιστή τον Σάββα Πούμπουρα. Ο ίδιος ετοίμασε αυτή τη φορά δύο πετυχημένες φάρσες, στην Ειρήνη Κολιδά και στον Τρύφωνα Σαμαρά.

Η Ειρήνη Κολιδά πήγε σε ένα ιατρικό κέντρο για καρδιολογική εξέταση ύστερα από παρότρυνση του φίλου και συνεργάτη της Γιώργου Ποπόρη.  Όταν βρέθηκε εκεί κατάλαβε πως έγινε εθελόντρια σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα.

Στο διπλανό κρεβάτι βρισκόταν μια κοπέλα η οποία υποτίθεται ότι πέθανε, κάτι που έκανε την Ειρήνη Κολιδά να φρικάρει. Η ίδια άρχισε να τρέμει από τον φόβο της και τότε μπήκε μέσα ο Σάββας Πούμπουρας που της αποκάλυψε πως πρόκειται για φάρσα.

Δες το βίντεο!

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο My TV για τη νέα του εκπομπή και συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς προέκυψε η ιδέα για τη νέα εκπομπή, «Best Friend’s Fear»;

Ο ΑΝΤ1 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες παραγωγής. Μία από αυτές είναι η Propagate Content, που είναι μια εταιρεία η οποία παράγει πολλά τέτοιου είδους κόνσεπτ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική. Σε συνεργασία, λοιπόν, με την η Propagate Content, αποφασίσαμε να κάνουμε μία εκπομπή πού θα μοιάζει με κάποιο πρόγραμμα του εξωτερικού, αλλά να το φέρουμε στα δικά μας δεδομένα, με τις δικές μας ιδέες και έτσι ξεκίνησε το «Best Friend’s Fear».

Ποιες είναι οι δυσκολίες για το στήσιμο μιας τέτοιας εκπομπής;

Οι δυσκολίες είναι αμέτρητες. Ειδικά αυτή την εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σε έξαρση και όλοι έχουμε γίνει φωτογράφοι και κινηματογραφιστές, το να κρατήσεις μυστικό ό,τι συμβαίνει είναι πολύ δύσκολο. Οπότε, χρειαζόταν τρομερή εχεμύθεια από όλους μας και από τους συνεργούς. Επίσης, μία δυσκολία είναι να καταφέρεις με συγκεκριμένες δικαιολογίες να φέρεις τον καθένα εκεί που πρέπει, με ένα σενάριο που θα ταιριάζει στα μέτρα του. Ακόμη μία δυσκολία ήταν με τα ωράριο τους, καθώς κάποιοι μπορεί να είχαν θέατρο ή κάποιες δουλειές. Ήταν τρομακτικά δύσκολο και ξενυχτήσαμε πάρα πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από εννιά χρόνια σχέσης!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση για το ΠΑΣΟΚ και το MasterChef που έγινε viral!

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Πάρτυ στα χιόνια πριν από το γάμο!

Keywords