Η Αγγελική Δαλιάνη αποκαλύπτει τον λόγο που ο Μάνος Παπαγιάννης αποτραβήχτηκε από την υποκριτική!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά και στον Μάνο Παπαγιάννη και τα παιδιά τους.

Για το πώς βιώνει την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1, εξομολογήθηκε: “Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που έχω επιστρέψει στην τηλεόραση, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος που κάνω στην Επιστροφή, μου αρέσουν οι εναλλαγές που έχει”!

Αναφερόμενη στο αν τα παιδιά της έχουν καταλάβει τι επάγγελμα κάνει,

αποκάλυψε: “Η Λυδία είναι 10 ετών, έχει καταλάβει. Ο μικρός μου γιος ακόμη δεν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω. Όταν ο γιος μου με είδε σε κάποιο επεισόδιο της Επιστροφής στην τηλεόραση ενώ δεν ήμουν εκεί, με είδε και είπε “μαμά λάλα”, ήθελε γάλα”! Όσο για το αν έχει τύψεις που λείπει από το σπίτι λόγω δουλειάς, εξομολογήθηκε: “Επειδή τα γυρίσματα είναι πολλές ώρες μου λείπει ο γιος μου γιατί είναι σε ηλικία που με έχει περισσότερη ανάγκη”.

Τέλος, μίλησε για το νέο επιχειρηματικό βήμα του Μάνου Παπαγιάννη και την απόφαση του να αποτραβηχτεί από την υποκριτική: “Ο σύζυγός μου φέτος έχει ανοίξει ένα μπαρμπέρικο μέσα στο μπαρ και στην καφετέρια. Ο άντρας μου ήθελε να δώσει λίγο βάση στις επιχειρήσεις του γι’ αυτό και έχει αποτραβηχτεί από την υποκριτική, δεν συνδυάζονται όλα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε σε ηλικία 30 ετών διαγωνιζόμενος ριάλιτι

Η Ελπίδα αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: “Παίρνω εννέα φάρμακα την ημέρα”!

Τζούλια Νόβα: “Με τον μπαμπά μου δεν έχω καθόλου σχέσεις! Πήγε να σηκώσει χέρι πάνω…”

Keywords
Τυχαία Θέματα