Κουρασμένη Όψη: Υπάρχουν τρία βασικά βήματα για να την εξαφανίσετε

Περιποιείστε την επιδερμίδα σας καθημερινά και δεν παραλείπετε κανένα βήμα. Παρ’ όλα αυτά έχετε κουρασμένη και θαμπή όψη. Τις περισσότερες φορές πιστεύετε ότι είναι επειδή είστε για πολλές ώρες κλεισμένες στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή. Φυσικά, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά υπάρχει πάντα τρόπος να δείχνετε δροσερή και ανανεωμένη. Αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών. Τρία μόλις είναι τα βήματα που προτείνουν και πρέπει να τα τηρήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βήμα 1ο: Προσοχή στα μάτια σας. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες είναι τα σημάδια που κάνουν όλο το πρόσωπο να

δείχνει κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Η καθημερινή χρήση ορού ή κρέμας ματιών κάποιες φορές δεν είναι αρκετά. Θα πρέπει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να απλώνετε μάσκες ενυδάτωσης στην περιοχή όπως επίσης patches κάθε φορά που τα σημάδια είναι εντονότερα. Καλό είναι τόσο τη μάσκα όσο και τα patches να τα κρατάτε στο ψυγείο αφού όσο πιο παγωμένα είναι τόσο καλύτερα λειτουργούν.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask

Vichy LiftActiv Hyalu Eye Patches

Βήμα 2ο: Επαναφέρετε τη λάμψη. Οι περισσότερες κάνετε ένα βασικό λάθος: Πιστεύετε ότι η τέλεια και πανάκριβη κρέμα ημέρας μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά. Λάθος. Το λαμπερό δέρμα είναι αποτέλεσμα μιας σωστής ολοκληρωμένης, καθημερινής περιποίησης. Εκτός από το προϊόν καθαρισμού, toner, ορό και κρέμα ημέρας και νύχτας θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα ένα scrub που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα επιλέξτε μια φόρμουλα με λακτικό οξύ στη σύνθεση του. Επίσης θα πρέπει να ζητήσετε από την προσωπική σας facialist να σας προτείνει την κατάλληλη για την επιδερμίδα σας μάσκα, ενυδάτωσης ή λάμψης την οποία επίσης θα απλώνετε μία φορά την εβδομάδα.

Apivita Scrub για Λάμψη με Μύρτιλλο

Kiehls Pineapple Papaya Facial Scrub

Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε κρέμα νύχτας. Ορός, αμπούλες ή έλαια είναι τέλεια προϊόντα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε στην άκρη την ενυδατική σας κρέμα. Ίσως πιστεύετε ότι είναι καλό να πέφτετε για ύπνο με καθαρό δέρμα που αναπνέει αλλά πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι χρειάζεται θρέψη και ανανέωση.

Korre Ελληνικό Γιαούρτι Επανορθωτική Κρέμα Νύχτας

Διαβάστε ακόμη:

Οι stars που έκοψαν τα μαλλιά τους μετά απο τον χωρισμό και απέκτησαν το ωραιότερο look ever!

Φούξια Κραγιόν: Η απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση που επιτέλους παίρνει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα