Η αμηχανία της Λένας Δροσάκη για την ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Τις προηγούμενες ημέρες και με αφορμή την αλλαγή της χρονιάς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του, Λένα Δροσάκη. 

Συγκεκριμένα, έκανε ένα κολάζ από φωτογραφίες τους που τράβηξαν το 2019 και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: “Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..» Καλή χρονιά αγάπη μου Λένα Δροσάκη Καλή χρονιά σε όλους”!

Δείτε ΕΔΩ το στιγμιότυπο. 

Η κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο Βεάκη και συνάντησε τη Λένα Δροσάκη. Η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε την αμηχανία της για την ερωτική εξομολόγηση του συντρόφου της.

“Και εγώ την είδα! Αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα, αν και δεν περίμενα να δω την ανάρτηση. Χάρηκα πολύ και του είπα και γω ένα ποίημα γιατί αυτές τις γιορτές είχαμε επέτειο.”, ανέφερε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, δεν έκρυψε ξανά την αμηχανία της: ““Νιώθω… Ζεστάθηκα λίγο! Νιώθω λίγο περίεργα αυτή τη στιγμή, δεν έχω συνηθίσει κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ όμορφα και… πολύ όμορφα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Ο πατέρας μου με απαρνήθηκε. Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να…” 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Έρρικα Μπρόγιερ: “Το λέω και ανατριχιάζω” 

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks! 

Keywords
Τυχαία Θέματα