Η αιχμηρή απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Στέλιο Κουδουνάρη μετά τα σχόλια για το ντύσιμο της!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε με αυστηρό τρόπο το ντύσιμο της Δήμητρας Αλεξανδράκη. 

Χαρακτηριστικά, είπε μεταξύ άλλων στην παίκτρια του ριάλιτι: “Τα μαλλιά σου φαίνονται σαν περούκα.. Α, είναι περούκα. Φαίνεται. Επίσης είσαι πάρα πολύ έντονα βαμμένη για τα δικά μου γούστα.  Αν εσένα σου αρέσει να το κρατήσεις. Νομίζω επειδή είσαι ένα όμορφο κορίτσι, βάφεσαι πάρα πολύ έντονα και σε συνδυασμό με την ψεύτικη περούκα και όλο αυτό, το κάνει ένα πράγμα δευτεροκλασάτο. Είναι στο χέρι σου να το δουλέψεις

και να το φτιάξεις για να μας δείξεις όντως στυλ”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέλεξε να μην απαντήσει στα όσα είπε ο σχεδιαστής και δεν έδωσε συνέχεια. Παρόλα αυτά, η απάντησή της ήρθε λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, μέσω Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο τονίζει: “Τα ρούχα της Juicy είναι δευτεροκλασάτα, που δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική τα φοράνε μεγάλες φίρμες. Ρούχα, όμως, που μπαίνουν χορηγούμενα και -50% στο Instagram είναι πρωτοκλασάτα. Περαστικά”!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Η Κατερίνα Γερονικολού ξεκαθαρίζει: “Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η φήμη” 

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 

My Style Rocks: Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά που προκάλεσε νευρικό γέλιο στην Έλενα Χριστοπούλου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα