Nail artist δημιουργεί μανικιούρ-ρέπλικα του γνωστού pink drink των Starbucks και το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Οι nail artists εμπνέονται από τα πιο απίθανα πράγματα. Μπορεί να είναι ένα ύφασμα, ο αγαπημένος τους ήρωας cartoon, ένα υλικό όπως το μάρμαρο ή ακόμη και το αγαπημένο τους ρόφημα. Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάτι απλό όπως είναι για παράδειγμα ο καφές αλλά στο pink drink των Starbucks. Το δροσερό καλοκαιρινό ποτό που έχει απίθανο χρώμα και ακόμη ωραιότερη γεύση. Για όσες δεν το έχετε δοκιμάσει περιέχει φράουλα φυσικά αλλά και γάλα καρύδας.

Η nail

artist Ilia Enid λοιπόν η οποία προφανώς το αγαπάει πολύ δημιούργησε ένα look που δείχνει ακριβώς όπως και το αγαπημένο της ποτό. Όχι απλά ροζ αλλά με όλα τα “εφέ”. Οι ειδικοί το χαρακτήρισαν photorealistic nail look και έχουν δίκιο.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως είναι πράγματι το αγαπημένο της ποτό και υπάρχει πάντα δίπλα της ένα ποτήρι όταν δουλεύει. Δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μια ρέπλικα και στα νύχια. Και το πέτυχε με τον πιο απίθανο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I L I A E N I D (@nails_makeupbyiliae) στις 27 Ιαν, 2020 στις 10:23 μμ PST

Όπως μπορείτε να δείτε είναι σαν να έχει πέσει pink drink στα νύχια ενώ στην πραγματικότητα είναι ζωγραφισμένο. Δεν έχουμε σκοπό να το αντιγράψουμε βέβαια αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι ότι πιο τέλειο έχουμε δει τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη:

Οι γυναίκες που αποδεικνύουν πως τα γκρίζα ή λευκά μαλλιά είναι γοητευτικά και σοφιστικέ

Η make up artist της Florence Pugh μαρτύρησε τα beauty μυστικά της και πιστέψτε μας θα σας χρειαστούν

Keywords
Τυχαία Θέματα