Προβλέψεις Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η αλήθεια είναι πως τα οικονομικά σας εξακολουθούν να αποτελούν πονοκέφαλο, όμως ευτυχώς έχετε βρει μια σειρά από τέλειους τρόπους να τα οργανώσετε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι φίλοι σας σας θεωρούν άνθρωπο με καθαρή σκέψη, δίκαιη στάση και αντικειμενική κρίση και όταν αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα έρχονται να σας ζητήσουν τη βοήθειά σας. Αυτό θα συμβεί και σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτή την εβδομάδα όσο περισσότερο οργανωμένοι αποδειχθείτε, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα και ενισχυμένα τα εισοδήματά

σας. Γι’ αυτό λοιπόν βάλτε πρόγραμμα και τηρήστε το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα θα φτάσουν στα αυτιά σας κάποια νέα που δεν θα ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε. Προσοχή: Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτή την εβδομάδα θα εμφανιστεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ετοιμάστε από τώρα βαλίτσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και σας συμβουλεύουμε να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, τότε ποιος θα το κάνει;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πως είστε πιο ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Η αλήθεια είναι πως έχετε κουραστεί απίστευτα να το παίζετε άτρωτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Εδώ και καιρό αναζητάτε νέα πράγματα και καταστάσεις που θα σας χαρίσουν ξανά αυτό το αίσθημα ασφάλειας, που σας είναι πολύ απαραίτητο. Σας προτείνουμε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να αρχίσετε ένα χόμπι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η αλήθεια είναι πως τελευταία έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά ψυχολογικά από διάφορους παράγοντες και προσπαθείτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να μην σας πάρει από κάτω. Βάλτε καινούργιους στόχους και αρχίστε να κάνετε διαφορετικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το ξέρουν όλοι πως όταν δεν είναι καλά και περνούν δύσκολα, είστε οι πρώτοι που θα τρέξετε στο πλάι τους για να τους συμπαρασταθείτε και να τους βοηθήσετε. Τι θα γίνει όμως με εσάς; Πότε θα αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι επόμενες ημέρες θα σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στη δουλειά σας. Πριν κάνετε όμως μια κίνηση θα πρέπει να την σκεφτείτε πολύ καλά και όχι να ρισκάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αυτό το διάστημα θα προκύψουν πολλά θέματα τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Σας συμβουλεύουμε όμως να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παγιδεύει όταν η λογική θα σας φωνάζει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα