Η Serena Williams με το νέο της κούρεμα αντιγράφει τη JLo και είναι στ’ αλήθεια tres chic

H Serena Williams είναι μία από τις διασημότερες αθλήτριες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Παράλληλα είναι ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος αλλά και beauty icon. Έχει μάλιστα εμμονή με τα μαλλιά της αφού “παίζει” πολύ με το χρώμα αλλά και το hairstyle ακόμη και μέσα στα γήπεδα. Στις δημόσιες εμφανίσεις της προτιμά να αφήνει τα μακριά της μαλλιά ελεύθερα με ανάλαφρες μπούκλες ενώ πριν από μερικούς μήνες άνοιξε

το χρώμα αντιγράφοντας τα caramel highligts της Beyonce.

Και τώρα έρχεται με ένα look που είναι το ωραιότερο που θα μπορούσε να υιοθετήσει. Μας θυμίζει μάλιστα έντονα το κούρεμα της Jennifer Lopez στα μέσα του χειμώνα αφού είναι ένα μακρύ lob, ίσιο και πολύ κομψό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 7 Σεπ, 2019 στις 5:41 μμ PDT

To hair look της Lopez άλλωστε είναι εμβληματικό και η Williams δεν είναι η πρώτη που την αντιγράφει. Προηγήθηκε η Emilia Clarke που τοποθέτησε extensions πριν από μερικούς μήνες αφού όπως η ίδια δήλωσε πάντα ζήλευε και θαύμασε τα μακριά, πλούσια μαλλιά της Lopez.

H Williams όμως αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της ανανεώνοντας το look της κι εμάς πολύ μας αρέσει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena (@serena) στις 2 Μάρ, 2020 στις 6:04 πμ PST

Το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της και την ίδια ωραιότερη από ποτέ. Τα μαλλιά της έχουν πλέον μια τέλεια honey blonde απόχρωση και είναι sleek και υπέροχα. Φόρεσε μάλιστα και ένα καπέλο που ολοκλήρωσε το Παριζιάνικο beauty look. Μην ξεχνάτε πως και η Lopez όταν απόκτησε το συγκεκριμένο κούρεμα στην πρώτη της εμφάνιση φορούσε μπερέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 2 Μάρ, 2020 στις 6:00 πμ PST

Οι celebrities λοιπόν αποδεικνύουν πως το bob και το lob συνεχίζουν να είναι μεγάλες τάσεις και τελικά ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείτε, εσείς οι ελάχιστες που δεν το έχετε ακόμη τολμήσει. Και μιας και ήρθε η άνοιξη είναι η καλύτερη ευκαιρία αφού μια ανανέωση την έχετε ανάγκη και το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ότι καλύτερο αν δεν είστε έτοιμες για ένα τολμηρό pixie.

Κεντρική photo: Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η λαμπερή επιδερμίδα της Jessica Biel οφείλεται σε μια πολύ απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης

Κόκκινο κραγιόν: Κάντε το όπως οι Γαλλίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα