Η Selena Gomez μόλις άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και είναι η καλύτερη ιδέα αν είστε καστανές

Τα highlights είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε ένα νέο  look χωρίς η αλλαγή να είναι δραματική. Ανανεώνουν και αναβαθμίζουν το χρώμα της βάσης και φωτίζουν ολόκληρο το πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο πως είναι η αγαπημένη τεχνική των celebrities. Η τελευταία μάλιστα star που υιοθέτησε τα ωραιότερα caramel highlights είναι η Selena Gomez. Τα είδαμε στην τελευταία της εμφάνιση στα

Hollywood Beauty Awards και το χρώμα στα μαλλιά της ήταν πράγματι υπέροχο αν και διακριτικό.

Η Gomez κράτησε την καστανή της βάση και της χάρισε ένταση με bronzer highlights στο μπροστινό μέρος, στα πλάγια των curtain bangs. 

Υπεύθυνη για την αλλαγή είναι η celebrity haircolorist Riawna Capri. Είναι η ίδια που δημιούργησε το 70’s shag cut της Gomez τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Capri μάλιστα δήλωσε πως το κούρεμα δείχνει ακόμη ωραιότερο με τη συγκεκριμένη απόχρωση highlights οι οποίες δείχνουν φυσικές όπως το ξάνοιγμα που δημιουργείται από τον ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino) στις 4 Φεβ, 2020 στις 9:17 μμ PST

Στην τελευταία της εμφάνιση η Gomez μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα κομψό Victorian up do που δημιούργησε η Marissa Martino. Το hairstyle συνδύασε το vintage με το μοντέρνο με τις άκρες του κότσου να μένουν ελεύθερες αφήνοντας το νέο χρώμα να φαίνεται ακόμη περισσότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino) στις 7 Φεβ, 2020 στις 9:20 πμ PST

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα σας λοιπόν η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends αλλά και ότι πιο φυσικό. Σκεφτείτε όμως και τις curtain bangs της Selena γιατί ο συνδυασμός είναι απλά τέλειος.

Κεντρική photo: Tibrina Hobson/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Είτε έχετε μακριά μαλλιά είτε bob ή pixie σήμερα θα τα ισιώσετε

Τα ωραιότερα make up και hair trends που είδαμε μέχρι τώρα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Keywords
Τυχαία Θέματα