Πασχάλης Τερζής: Είναι αλήθεια πως επιστρέφει στις πίστες;

Τα τελευταία 24ωρα ακούγεται πολύ έντονα μια φήμη που υποστηρίζει πως ο Πασχάλης Τερζής σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στις πίστες της Αθήνας.

Ο ίδιος απέχει από τις πίστες και τα νυχτερινά μαγαζιά εδώ και περίπου 10 χρόνια καθώς είχε αποφασίσει να αποσυρθεί και να ξεκουραστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη του ηθοποιού, Γιάννα Τερζή, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες

και δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό της στο instagram στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο πατέρας της δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε δώσει συνέντευξη στη LIFO πριν από καιρό και είχε μιλήσει για την αποχή του από τις πίστες:

Γιατί αυτή η αποχή, όχι μόνο από τη δισκογραφία αλλά και από τις πίστες;

Τραγούδια πάντα υπήρχαν, αλλά ήθελα να αράξω λίγο στο κτήμα, στο σπίτι, ασχολούμενος με άλλα πράγματα.

Χρειαζόταν, λέτε;

Η ξεκούραση δεν χρειάζεται στον άνθρωπο; Σαράντα-σαράντα πέντε χρόνια ξενύχτι δεν είναι λίγα, και με τον ρυθμό που δούλευα εγώ! Όταν ξεκίναγα, αρχίζαμε στις 11 το βράδυ και σταματάγαμε στις 7-8 το πρωί. Μιλάμε για έξι μέρες την εβδομάδα.

Από την άλλη, πολλοί συνάδελφοί σας τρέφονται από το άγχος τού να βρίσκονται μονίμως στην κορυφή.

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να έχουν πρόβλημα επιβίωσης οι άνθρωποι. Βλέπετε ότι τα μπουζούκια, πλέον, δουλεύουν δύο μέρες την εβδομάδα. Πώς να ζήσει μια οικογένεια όταν ο άλλος παίρνει 100 και 200 ευρώ; Είναι δύσκολα τα πράγματα. 

Θεωρείτε ότι περιμένατε πολλά χρόνια μέχρι να συναντήσετε την επιτυχία;

Δεν την κυνήγησα ποτέ και γι’ αυτό δεν μου φάνηκε ότι ήταν πολλά τα χρόνια. Εγώ από την πρώτη στιγμή που άρχισα να τραγουδάω ένιωθα ευτυχισμένος, αφού έκανα αυτό που γούσταρα, αυτό που αγαπούσα, μεγαλώνοντας παράλληλα και τα παιδιά μου. Τι άλλο να θες; Ήμουν πολλά χρόνια τραγουδιστής και δεν με ήξερε η μάνα μου, αλλά δεν παραπονέθηκα. «Αν είναι να ‘ρθει, ‘θε να ‘ρθει» έλεγα. Βέβαια, είχα βάλει κι εγώ το χεράκι μου στο να παραμένω άγνωστος, μένοντας στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Γεωργίου: Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου!

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στον BΟ στο Survivor!- Δες τι αποφάσισε να κάνει ο γνωστός παρουσιαστής

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τη διατροφή της και θα πάθεις πλάκα- Aπό πότε ξεκίνησε χορτοφαγική διατροφή;

Keywords
Τυχαία Θέματα