Η Sarah Jessica Parker δεν κάνει βήμα χωρίς την super οικονομική ενυδατική της κρέμα!

Η Sarah Jessica Parker είναι μία από τις celebrities που πολύ αγαπάμε όχι μόνο γιατί είναι fashion icon και άφησε εποχή με τα outfits στο Sex & the City αλλά και γιατί κάθε χρόνο που περνά γίνεται ομορφότερη. Με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Δείχνει να μην την ενοχλούν τα σημάδια που μαρτυρούν ότι μεγαλώνει, αντίθετα το

απολαμβάνει.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι λαμπερή χωρίς υπερβολές. Έχει δηλώσει ότι φροντίζει την επιδερμίδα και τη διατροφή της όπως κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της. Επίσης γυμνάζεται και φαίνεται και προς το παρόν (απ’ ότι λέει και απ’ ότι βλέπουμε) δεν έχει επέμβει δραστικά στο πρόσωπο της.

Η τελευταία είδηση σχετικά με την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα μας έκανε να την αγαπήσουμε περισσότερο. Αφού είναι super οικονομική και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται στο μπάνιο σας. Πρόκειται για την La Roche Posay Toleriane Fluide Soothing Protective Moisturizer. Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της την θεωρεί προϊόν-θαύμα και την χρησιμοποιεί πολλά χρόνια αφού κρατά την επιδερμίδα της ενυδατωμένη, απαλή και φωτεινή.

Το βασικό συστατικό της La Roche Posay Toleriane Fluide Soothing Protective Moisturizer είναι η γλυκερίνη η οποία έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται σε αρκετές φόρμουλες ιδανικές κυρίως για επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από ξηρότητα. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό συστατικό της είναι ένα παράγωγο της Β3 που μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, απομακρύνει την ερυθρότητα και βελτιώνει την υφή. Παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς, στρεσογόνους παράγοντες. Επίσης έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει τη λιπαρότητα γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με σημάδια ακμής.

Νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα και να υιοθετήσετε το βασικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της Sarah Jessica Parker. Είναι εφικτό άλλωστε και λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής τιμή της και επειδή ξέρω ότι εμπιστεύστε τη γνώμη της star.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani μπορεί να γίνει και επίσημα Χριστουγεννιάτικο το weekend που έρχεται

Τρία eye looks που πρέπει να τολμήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα