To nude mani είναι chic και κατάλληλο για όλες τις εποχές

Από εδώ σας έχω προτείνει όλα τα trends όσο αφορά το μανικιούρ. Τόσο αν έχετε κοντά νύχια όσο κι αν αγαπάτε το μήκος. Σας έχω πει επίσης ότι αγαπώ το κόκκινο και το θεωρώ κλασικό και διαχρονικό. Είμαι μαζί σας ακόμα και στην υπερβολή με σχέδια και αξεσουάρ που δεν είναι και ότι πιο κομψό αλλά αν το υποστηρίζεται τότε όλα είναι μια χαρά.

Επίσης έχω κάνει αφιερώματα στο μαύρο χρώμα που είναι το νέο κόκκινο και τον τρόπο που μπορείτε να το κάνετε να δείχνει πιο ενυπωσιακό αλλά και στα πιο έντονα που προσφέρουν μια αισιόδοξη και ζωηρή νότα. Mani με αστέρια, καρδούλες, χριστουγεννιάτικα, halloween,

στολισμένα με πέρλες, glitter και shimmer. Ότι μπορεί να φανταστεί του του nail artist το μυαλό δηλαδή.

Παρ’ όλα αυτά όμως δεν σας κρύβω ότι η αδυναμία μου είναι το nude mani. Αυτό το μπεζ, μπεζ-ροζ ή σχεδόν άχρωμο που χαρίζει μια ανείπωτη κομψότητα. Όπως και να το κάνουμε είναι η αποθέωση του chic. Επίσης ταιριάζει με τα πάντα και παντού. Όποιο κι αν είναι το look σας, όποια κι αν είναι η περίσταση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κραυγαλέο αλλά παράλληλα δεν είναι βαρετό όπως ίσως οι περισσότερες πιστεύετε.

Σε περιποιημένα χέρια και στη σωστή απόχρωση μπορεί να αναβαθμίσει το look σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρκεί να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας. Για παράδειγμα οι ανοιχτόχρωμες θέλουν ένα ίχνος καφέ και οι πιο σκούρες μια μικρή υποψία ροζ.

Αν θέλετε να το φωτίσετε ή να του δώσετε μια χαριτωμένη πινελιά καλό είναι να είναι κάτι διακριτικό όπως ένα shimmer στους ίδιους τόνους με το βερνίκι νυχιών στις άκρες μόνο. Ένα εναλλακτικό french manicure δηλαδή. Ή να βάψετε μόνο ένα νύχι σε μια παρόμοια απόχρωση με τα υπόλοιπα, μόλις ένα τόνο πιο σκούρο.

Αν και επιμένω ότι η μονοχρωμία που είναι από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν είναι ότι ωραιότερο.

Ας δούμε τώρα τα 10 ωραιότερα nude βερνίκια νυχιών του χειμώνα:

Sephora Color Hit, Miss or Madame

OPI Nail Lacquer, Tiramisu for Two

Maybelline New York Color Show The Blyshed Nudes, No 751

YSL Laque Couture, Beige Leger

Essie Gel Couture Nail Polish Sew Me

Dolce & Gabbana The Nail Lacquer, Pure Nude

Dior Vernis, 413 Grege

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζετε τι είναι το multimasking; Αν όχι πρέπει γιατί είναι απλά τέλειο!

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών των παιδικών σας χρόνων είναι εδώ για να αναδείξει το χτένισμα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα