Η Rosie Huntington-Whiteley και το it girl Violette σας δείχνουν πως θα φορέσετε το έντονο ροζ μολύβι ματιών μέσα στο Χειμώνα (video)

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι αγαπημένο κορίτσι. Την ακολουθούμε πιστά στο Instagram αλλά και στο κανάλι της στο You Tube απ’ όπου μαθαίνουμε όλα της τα μυστικά ομορφιάς. Κατά καιρούς φιλοξενεί τις αγαπημένες τις φίλες προκειμένου να μας αποκαλύψουν συγκεκριμένα make up looks. Είναι super μεταδοτική. Εξηγεί τα πάντα με απλά λόγια και κάθε της κίνηση δείχνει πανεύκολη.

Αυτή τη φορά, στο νέο της video έχει καλεσμένη το it girl και ake up artist Violette, γνωστή για τα εξεζητημένα make up looks αλλά και την άνεση στον φακό της. Μας δείχνουν βήμα-βήμα πως μπορούμε να απλώσουμε το εμβληματικό έντονο ροζ μολύβι στα μάτια.

Ξεκινούν με μικρές διορθωτικές κινήσεις στο πρόσωπο απλώνοντας με το beauty blender μικρή ποσότητα κονσίλερ στο πλαϊνά της μύτης αλλά και στα μάτια κάτω από το τόξο των φρυδιών. Στη συνέχεια η Violette απλώνει μικρή ποσότητα ρευστού προϊόντος λάμψης στα ζυγωματικά ώστε να χαρίσει στην επιδερμίδα ένα sun-kissed φινίρισμα και το ολοκληρώνουν με ένα ροζ-μπρονζέ blush.

Το έντονο ροζ, σχεδόν berry μολύβι ματιών είναι το αγαπημένο της Violette και στο video αποδεικνύει πως η εφαρμογή τους είναι απλή. Ξεκινά το περίγραμμα ξεκινώντας από της εξωτερική γωνία προς την εσωτερική. Σταματάει περίπου στο μέσο του πάνω βλεφάρου. Για να προεκτείνει τη γραμμή του μολυβιού στην εξωτερική γωνία χρησιμοποιεί το δάχτυλο και πιο συγκεκριμένα το νύχι αφού πρέπει η γραμμή να είναι ιδιαίτερα λεπτή, σαν κλωστή.

Το μολύβι θα πρέπει να είναι μαλακό ώστε να απλώνετε στα βλέφαρα σαν σκιά. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας ή χρώμα ματιών. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που κολακεύει τόσο την Violette όσο και τη Rosie Huntington-Whiteley.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το video και να ακολουθήσετε τις κινήσεις της Violette βήμα-βήμα. Και κάτι ακόμη: Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξτε μια πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα απόχρωση.

Κεντρική photo: BG024/Bauer Griffin/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Jessica Alba έκοψε τα μαλλιά της και μοιάζει με πριγκίπισσα

Σας τελείωσε η μάσκαρα; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μέχρι να αποκτήσετε καινούρια

Keywords
Τυχαία Θέματα