Η Rihanna δημιουργεί το προϊον μακιγιάζ που θα λατρέψετε

Η Rihanna το 2018 μας σύστησε το Fenty Beauty Brand και από τότε όλες μας είμαστε φανατικές και σχεδόν εμμονικές με τα προϊόντα του. Ειδικά ότι αφορά την κάλυψη που σημαίνει φον ντε τεν και κονσίλερ. Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι η πoικιλία των αποχρώσεων. Είναι τόσες πολλές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάθε μία από εμάς εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας της.

Λίγο μετά τα

πρώτα λανσαρίσματα ήρθαν τα Match Stix να μας κάνουν να πετάξουμε από τη χαρά μας αφού πρόκειται για φόρμουλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φον ντεν, κονσίλερ αλλά και για contouring. Και την πρώτη κιόλας μέρα της νέας χρονιάς η Rihanna κάνει την πιο εντυπωσιακή κίνηση. Μας συστήνει το Pro Filt’r Concealer το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 50 αποχρώσεις!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 1 Ιαν, 2019 στις 8:54 πμ PST

Στο post της η Rihanna την 1η Ιανουαρίου αναφέρει ότι είναι το καταλληλότερο για πλήρη κάλυψη ειδικά μετά από ξενύχτια όπως αυτό της Πρωτοχρονιάς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 1 Ιαν, 2019 στις 12:35 μμ PST

Φυσικά ετοίμασε και ένα tutorial όπου εξηγεί με λεπτομέρειες της “μαγεία¨ του συγκεκριμένου προϊόντος αλλά και τους τρόπους εφαρμογής. Όπως η ίδια λέει κάποιες φορές το απλώνει απευθείας στην περιοχή των ματιών δημιουργώντας ένα ανάποδο τρίγωνο και άλλες εφαρμόζει αρκετή ποσότητα στο χέρι της και στη συνέχεια το απλώνει με το πινέλο. Είναι μια πλούσια φόρμουλα και ίσως οι περισσότερες σκέφτεστε ότι στεγνώνει γρήγορα και αφήνει γραμμές. Λάθος. Εφαρμόζετε πανεύκολα και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη. Παράλληλα όμως καλύπτει κάθε ατέλεια και το αποτέλεσμα διαρκεί για ώρες που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται αν το ανανεώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ξέρω ότι το κονσίλερ είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα σας προϊόντα. Και δικό μου επίσης. Θα ακολουθήσουμε και τους δύο τρόπους της Rihanna για να δούμε ποιος είναι εκείνος που μας βολεύει και μας ταιριάζει. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει η καταλληλότερη για εμάς απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kylie Jenner άλλαξε και πάλι χρώμα στα μαλλιά της και τελικά ίσως πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά τη νέα χρονιά

Οι κανόνες περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά το 2019, δηλαδή από σήμερα κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα