Προβλέψεις Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα σου προτείνουμε να μην κάθεσαι και ασχολείσαι με προβλήματα που δεν είναι δικά σου. Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που σε πιάνουν οι στενοκεφαλιές σου, δεν αντέχεσαι με τίποτα. Γι’ αυτό φρόντισε να περιορίσεις όσο μπορείς τις σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τη διασκέδαση και το πόσο ωραία πέρασες το τελευταίο διάστημα και συγκεντρώσου στη δουλειά σου χωρίς να δώσεις καμία αφορμή για ένταση και τσακωμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)
Όσο κι αν θες να προχωρήσεις μπροστά στα αισθηματικά σου, το… μυαλό σου δεν σε αφήνει με τίποτα, αφού επιμένει να κολλάει στο παρελθόν. Αν δεν το ξεπεράσεις δεν θα κάνεις τίποτα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτό το διάστημα θα δεχτείς πολλά φλέρτ που θα σε ανανεώσουν. Μην απορρίψεις όμως κανένα, πριν το σκεφτείς καλά. Ίσως βρεις τον σύντροφο της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα καλό θα ήταν να κλείσεις την πόρτα του σπιτιού σου και να κλειδώσεις απʼ έξω όλα τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ηρεμήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν δεν βρεις τρόπο να ξεφύγεις για λίγο από την ρουτίνα σου τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Προσπάθησε να φύγεις για ένα ταξίδι ή να κάνεις κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όσο και να να θες να συνδυάσεις την οικονομική ασφάλεια με ένα επαγγελματικό ρίσκο δεν θα τα καταφέρεις. Δεν είναι η ώρα για αλλαγές και ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σταμάτα λίγο τη δουλειά σου και δώσε προσοχή στον ερωτικό σου τομέα. Μην πας μακριά, αλλά στο γραφείο σου. Μελέτησε καλύτερα τις κινήσεις των συναδέλφων σου και θα βρεις ποιος είναι αυτό που σε θέλει κολασμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν δεν βρεις την ισορροπία στη ζωή σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. Πως θα είσαι γεμάτη όταν δίνεις την προσοχή σου μόνο στα επαγγελματικά σου και αφήνεις απ’ έξω την προσωπική σου ζωή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κλείσε τα αυτιά σου και προσπάθησε να μην επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου. Στην ανάγκη βρες κάποια δικαιολογία όταν σου απευθύνουν το λόγο και τελείωσε αμέσως την κουβέντα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μην μπλέκεις σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για εσένα και μόνο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα