Άκης Πετρετζίκης: Το τρολάρισμα στον Κουτσόπουλο και η απάντηση του chef!

Η γνωριμία τους πηγαίνει αρκετά πίσω στον χρόνο και οι δυο chef έχουν την άνεση και το χιούμορ να τρολάρουν ο ένας τον άλλον. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, τον πρώτο Έλληνα Masterchef και τον αγαπημένο κριτή του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μπορεί προ δεκαετίας να μην είχαμε γνωρίσει ακόμα τηλεοπτικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο πριν περάσει μπροστά από τις κάμερες, ο chef ήταν ο food

and beverage manager του reality, το οποίο ανέδειξε τον Άκη Πετρετζίκη.

Έκτοτε η πορεία και των δύο είναι γνωστή και γεμάτη επιτυχίες και οι δύο άντρες κρατούν μια ωραία συναδελφική σχέση και φιλία.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος κρατά καθημερινή συντροφιά στους διαδικτυακούς του φίλους και σε αυτό το lockdown μαγειρεύοντας live, είχε μια… ερώτηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την κατέθεσε γραπτώς!

Ο Άκης Πετρετζίκης σε αυτά τα live φορά καθημερινά μπλουζάκια με ευφάνταστα μηνύματα και το σημερινό του έγραφε: «Κουτσόπουλε, περνάω στην επόμενη φάση;».

Ο κριτής του MasterChef το διασκέδασε και απάντησε με τον δικό του τρόπο γράφοντας πως είναι No1, ενώ πρόσθεσε και ένα στέμμα πάνω από το κεφάλι του Άκη στο καρέ από το βίντεο του που δημοσίευσε.

Κάτι μας λέει ότι… τον πέρασε!

Δες πως… απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη vs Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκαναν διαγωνισμό για την πιο νόστιμη ομελέτα!

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»: «Είμαι δικηγόρος, την υποκριτική την κάνω ως χόμπι»

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη «Φαμίλια» στο δυναμικό κοινό

Keywords
Τυχαία Θέματα