Η Miley Cyrus όπως δεν την έχεις ξαναδεί, στην καμπάνια για το νέο άρωμα του οίκου Gucci!

Ήταν από τα beauty news που συζητήθηκαν έντονα το καλοκαίρι: περίπου στα μέσα Ιουνίου ο Alessandro Michele, Creative Director του οίκου Gucci, ανακοίνωσε πως στο πρόσωπο της Miley Cyrus

βρήκε την ιδανική μούσα για να το νέο άρωμα του οίκου (και πρώτο υπό τη δική του επιμέλεια): “Η Miley Cyrus είναι rock’n’roll και εκλεκτική μαζί. Τη θαυμάζω και πιστεύω πως θα ενσαρκώσει στον απόλυτο βαθμό το νέο άρωμα Gucci Flora Gorgeous Gardenia και την ιστορία που έχει να πει”, δήλωσε τότε ο ταλαντούχος σχεδιαστής, και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει δίχως αμφιβολία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Michele (@alessandro_michele)

Πράγματι, η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος, και οι fans της τη βλέπουν όπως δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ αφού, σε ανύποπτο χρόνο, η Miley (και το mullet της), μεταμορφώνεται σε γιαπωνέζικο anime! Σκηνές σε ροζ και παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν την σουρεαλιστική αίσθηση ενός… ζαχαρωτού κόσμου και μας παρασύρουν σε ένα anime όνειρο, μια Flora Fantasy που κινείται από την πραγματική ζωή σε μια άλλη διάσταση την ίδια στιγμή. Καθώς η Miley μεταμορφώνεται σε εικονογραφημένο χαρακτήρα, μας παρασύρει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου η φύση ζωντανεύει. Όταν εκείνη επιστρέφει στην πραγματικότητα, το μπουκάλι του Gucci Flora Gorgeous Gardenia έρχεται ξανά στο επίκεντρο της σκηνής, ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια – εξάλλου, είναι ένα υπέροχο floral ελιξίριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Όσο για το ίδιο το άρωμα, το Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum αποκαλύπτει μια νέα, πιο συμπυκνωμένη εκδοχή του original Eau de Toilette. Η χαρούμενη floral “υπογραφή” του περιστρέφεται γύρω από ένα ανέκαθεν θαυμαστό λουλούδι με αισθησιακή ευωδιά, την Γαρδένια, για την οποία μάλιστα λεγόταν πως πρωταγωνιστούσε σε ελιξίρια και μαγικά φίλτρα. Με έμπνευση από αυτό τον θρύλο και την μυστική δύναμη του λουλουδιού, η υπέροχη Λευκή Γαρδένια συνδυάζεται με ηλιόλουστο Absolute από Γιασεμί Grandiflorum. Ο μοντέρνος floral χαρακτήρας του αρώματος εκφράζεται μέσα από ένα ακόρντο από Άνθος Αχλαδιάς που προκαλεί συναισθήματα χαράς σε όποιον το φοράει ενώ μια ιδέα από ακόρντο Καστανής Ζάχαρης προσθέτει μια διακριτική, ντελικάτη γλύκα.

«Γεννημένο» την ίδια χρονιά που ο Οίκος γιορτάζει τα 100 χρόνια του, το Gucci Flora Gorgeous Gardenia κάνει το ντεμπούτο του με ένα νέο μπουκάλι, σε λακαριστό ροζ και με το χαρακτηριστικό Flora μοτίβο, επανασχεδιασμένο μέσα από τη ματιά του Alessandro Michele- ένα μικρό έργο τέχνης που το θέλεις στο μπουντουάρ σου για όλους τους λόγους!

Διάβασε ακόμα: 

Skincare addicts, την προσοχή σας: Aυτά τα νέα, vegan serum βασίζονται σε φυτικά βλαστοκύτταρα!

Emmy Awards 2021: Τα μυστικά πίσω από το πολυσυζητημένο bob haircut της Elizabeth Olsen

Rita Ora: Ποιο beauty tool πήρε μαζί της στο Met Gala;

Keywords
Τυχαία Θέματα