To tortoiseshell make up έχει γίνει viral και αν έχετε κέφια και άγριες διαθέσεις μπορείτε να το αντιγράψετε

Πριν από μερικές μέρες σας ενημερώσαμε για το  tortoiseshell nail look που έχει κατακλείσει το Instagram. Είναι η γνωστή ταρταρούγα με τους καφέ και μαύρους τόνους που δείχνουν τέλειοι στα νύχια και θα κάνουν θραύση τους επόμενους μήνες. Λαμπερό, wild και ταυτόχρονα ιδιαίτερο αναδεικνύει το μανικιούρ σας όποιο κι αν είναι το μήκος των νυχιών σας. Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα το είδαμε και στα μαλλιά.

Προφανώς

οι make up artists εμπνεύστηκαν από το nail και hair look και το δημιούργησαν στα μάτια. Ναι, το tortoiseshell make up βρίσκεται παντού στο Instagram. Είναι ένα μικρό έργο τέχνης και οι ειδικοί επιμένουν ότι μπορείτε να το σχεδιάσετε μόνες σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandria (@alexirmua) στις 30 Μάρ, 2019 στις 12:06 μμ PDT

Για να δημιουργήσετε το καφέ και μαύρο εφέ που θυμίζει leopard print θα χρειαστεί να τονίσετε αρχικά τα φρύδια σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να έχετε κοντά σας ένα μαύρο eyeliner και σκιές σε καφέ, μαύρη και κίτρινη απόχρωση.

Τέλος, θα πρέπει να παρακολουθήσετε με προσοχή το video που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA Miami Makeup Artist (@artcmakeup) στις 7 Απρ, 2019 στις 4:04 μμ PDT

Όσο αφορά το υπόλοιπο πρόσωπο θα πρέπει να παραμείνει ματ και nude. Αυτό σημαίνει πως στα ζυγωματικά θα απλώσετε ένα απαλό, μπεζ-καφέ blush και στα χείλη ένα επίσης ματ διάφανο κραγιόν. Η τελική πινελιά ανήκει στη μάσκαρα που πρέπει να είναι μαύρη και έντονη. Θα χρειαστεί να εφαρμόσετε δύο τουλάχιστον στρώσεις.

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο eye look είναι ιδιαίτερο. Μην εμφανιστείτε με το tortoiseshell make up την πρώτη μέρα στο γραφείο ούτε στο γάμο της ξαδέρφης σας στο χωριό. Βρείτε την κατάλληλη περίσταση. Το party γενεθλίων της φίλης σας για παράδειγμα είναι πολύ καλή περίπτωση. Φροντίστε να μην το παρακάνετε με το outfit, όχι δεν θα φορέσετε το στενό animal print φόρεμα σας και θα μαζέψετε ψηλά τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό κότσο.

Υ.Γ.: Οτιδήποτε έξτρα λαμπερό όπως shimmer και glitter απαγορεύονται.

Διαβάστε ακόμη:

H Taylor Swift βάφει τις άκρες των μαλλιών της σε διάφορα χρώματα και είναι όλα υπέροχα!

Δείτε τα τρία μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends σύμφωνα με τους celebrity make up arists!

Keywords
Τυχαία Θέματα