Η Melania Trump έβαψε τα μαλλιά της και τα social πήραν φωτιά!

Την Melania Trump δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν την συμπαθούμε ή όχι. Σαφέστατα προτιμούσαμε την Michelle Obama. Ήταν πιο γήινη, χαμογελαστή και προσιτή. Επίσης φαινόταν ότι είχε μια ειλικρινή και όμορφη σχέση με τον σύζυγο της σε αντίθεση με την Trump που δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το γνωρίζει όλη η υφήλιος.

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Αυτός είναι απλά ο απαραίτητος πρόλογος. Η Melania λοιπόν μέχρι τώρα όσο αφορά το beauty

κομμάτι, για να έρθουμε και στα δικά μας, καλά τα πάει. Το μακιγιάζ της είναι συμπαθητικό με αποχρώσεις που της ταιριάζουν χωρίς να είναι κραυγαλέες. Επιλέγει συνήθως smoky eye look σε μπλε ή γκρι τόνους που μας αρέσουν ούτως ή άλλως και κρατά τα χείλη της διακριτικά χρησιμοποιώντας nude κραγιόν ή lip gloss.

Τα μαλλιά της μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν καστανά με ανοιχτές άκρες, ένα ombre look δηλαδή που επίσης ταιριάζει στην εικόνα της. Μέχρι πριν από λίγες μέρες όμως. Γιατί αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ξανθιά. Άλλαξε λοιπόν το χρώμα της δραματικά υιοθετώντας μια χρυσή απόχρωση που όσο κι αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε μας θυμίζει εκείνη του συζύγου της. Και κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε δεν είναι διόλου κολακευτικό. Επίσης αν το κοιτάξετε καλύτερα θα σας θυμίσει και το χρώμα της Ivanka.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spletnik (@spletnik_ru) στις 13 Δεκ, 2018 στις 12:27 μμ PST

Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό της ούτε η ίδια ούτε ο haircolorist αλλά το νέο της χρώμα είναι μια αποτυχία. Και δυστυχώς δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε εδώ και 2-3 μέρες όλοι στα social. Θαυμαστές και μη. Οι οποίοι και οποίες την εκλιπαρούν να επανέλθει στο προηγούμενο κλασικό και ωραιότατο χρώμα.

Η πρώτη εμφάνιση που έκανε μετά την αλλαγή ήταν σε συνέντευξη που έδωσε στο Fox News με τους τηλεθεατές να έχουν πάθει ένα μικρό σοκ.

Ας ελπίσουμε ότι θα το καταλάβει σύντομα και με τη νέα χρονιά θα την δούμε και πάλι όπως παλιά.

Διαβάστε ακόμη:

H Hailey Baldwin έκανε το πιο hot κούρεμα της χρονιάς

Κι αυτό το weekend θα πλέξετε… τα μαλλιά σας

Keywords
Τυχαία Θέματα